Abdulkadir23
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Almayalım değil mi geldiği gibi alacaktım yorumlarda herkes kötü diyor almadım bende varmı tavsiye edeceğiniz hazır sistem öneriniz 
ben kullanıyorum. benim windows kurulu bu ssd de aktif kullanıyorum. niye kötü dedinssd de kötü
Alma hocam msi adına şişmiş fiyatAlmayalım değil mi geldiği gibi alacaktım yorumlarda herkes kötü diyor almadım bende varmı tavsiye edeceğiniz hazır sistem öneriniz![]()
yazma hızı 2100 yükleme hızı dahada komik 1150ben kullanıyorum. benim windows kurulu bu ssd de aktif kullanıyorum. niye kötü dedin
alınmazAlmayalım değil mi geldiği gibi alacaktım yorumlarda herkes kötü diyor almadım bende varmı tavsiye edeceğiniz hazır sistem öneriniz![]()
aynı fiyata gen4 ssd alabiliyosun min 3500 yazmalıben kullanıyorum. benim windows kurulu bu ssd de aktif kullanıyorum. niye kötü dedin
bu ssd den önce sn570 kullanıyordum. ama bu daha iyi diyebilirim. hız anlamında çok bir şey hissettirmiyor ama soğutması harika,aynı fiyata gen4 ssd alabiliyosun min 3500 yazmalı
D.a. imzalı sistem değilDonanım arşivinin yaptığı en kötü sistem diyebilirim...
Kanka onunda yazma hızı 2300 zaten çok bi fark olmaması normalbu ssd den önce sn570 kullanıyordum. ama bu daha iyi diyebilirim. hız anlamında çok bir şey hissettirmiyor ama soğutması harika,