Akif Erdem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 353
20 TL'ye almıştım zamanında sanırım yavaş yavaş tüm oyunlara zam gelecek. alacağınızı alın önerisi olan da yazabilir.
The last of us 1200 lira olacak gibi bir his var içimde.20 TL'ye almıştım zamanında sanırım yavaş yavaş tüm oyunlara zam gelecek. alacağınızı alın önerisi olan da yazabilir.
valla hocam şu saatten sonra her şey olur steamde kur 10 tl sanırsam böyle kalmaz.The last of us 1200 lira olacak gibi bir his var içimde.
Kura gelecek zamlara göre erken zam yapılmış olabilirvalla hocam şu saatten sonra her şey olur steamde kur 10 TL sanırsam böyle kalmaz.
Hocam normalde oyunlara 1400TL verip almam lakin bu yaz indirimlerinde verdim aldım çünkü ileride bi oyun 1000TL bantlarına gelecek gibi gittim aldım inşallah bu durum düzelir lakin bu gidişle bunlar az bile kalacak gibi.Kura gelecek zamlara göre erken zam yapılmış olabilir
alıyorum o zaman başka ne alabilirim tlou1 re2 alıcam baska neler olabilirThe last of us 1200 lira olacak gibi bir his var içimde.
bannerlordalıyorum o zaman başka ne alabilirim tlou1 re2 alıcam baska neler olabilir
aynı düşünceleri paylaşıyoruzHocam normalde oyunlara 1400TL verip almam lakin bu yaz indirimlerinde verdim aldım çünkü ileride bi oyun 1000TL bantlarına gelecek gibi gittim aldım inşallah bu durum düzelir lakin bu gidişle bunlar az bile kalacak gibi.
En az 2-2.5 3 bile olabilir bu devirde, steam dolar kurunu 20ye 25e çekerse daha fazla bile olurgta 6 kaç TL olur 2.5k dan açıyorum