Hard Kapitalizim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 157
Uygun Olmayan Konu Başlığı
soru başlıktakı arkadaşlar
KODUM: CMT837PWP hayırlı olsunsoru başlıktakı arkadaşlar
merhabalar ben şimdi 12 aylık paketi aldıgım zaman +1 ay oluyor öyle degil miKODUM: CMT837PWP hayırlı olsun
ayrıca memnun musunuz internet alt yapınız nedir birde hızınız ne kadarKODUM: CMT837PWP hayırlı olsun
35 lik paketi kullanıyorum bina sebebiyle kablosuz baglanıyorum ve testlerde 34 33 gösteriyor hız konusunda bir problem yaşamadım çok çok nadir kesildiği oldu bir yılda 2 bilemedin 3 kere olmuştur 12 ay + kodla 1 ay konusunda şöyle bi durum var incelersen 180 mi tam günü hatırlamıyorum belli bir günün üzerindeysen +1 ay alamazsın şöyle yaparsın 1 aylık alırsın + kodla 2 ay olur üzerine 12 ay eklersin senin tercihin ama 12 ay alıp sonra +1 ay ekleyemezsin toplamda 360 günün olacagından o koddan faydalanamazsın dikkat et onamerhabalar ben şimdi 12 aylık paketi aldıgım zaman +1 ay oluyor öyle degil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca memnun musunuz internet alt yapınız nedir birde hızınız ne kadar
dediginiz gibbi yapıcagım ama o zaman yine 360 günü geçmiş olmuyorr mu35 lik paketi kullanıyorum bina sebebiyle kablosuz baglanıyorum ve testlerde 34 33 gösteriyor hız konusunda bir problem yaşamadım çok çok nadir kesildiği oldu bir yılda 2 bilemedin 3 kere olmuştur 12 ay + kodla 1 ay konusunda şöyle bi durum var incelersen 180 mi tam günü hatırlamıyorum belli bir günün üzerindeysen +1 ay alamazsın şöyle yaparsın 1 aylık alırsın + kodla 2 ay olur üzerine 12 ay eklersin senin tercihin ama 12 ay alıp sonra +1 ay ekleyemezsin toplamda 360 günün olacagından o koddan faydalanamazsın dikkat et ona
bedava 1 ayı 360 ın üstüne alamazsın sen 1 ay alcan 30 gün üzerine hediyeni 60 gün üzerine 1 yıl alırsan problem olmaz hediyeyi alma sıran önemli hediyeyi 360 olmadan alman lazım hediyeni aldıktan hesabına günü işlendikten sonra 1 yıllık alınca hediyen gitmez süren hesabında kalırdediginiz gibbi yapıcagım ama o zaman yine 360 günü geçmiş olmuyorr mu
bu dediginizi 3 gün dolduktan sonra yapabılıyorum öyle degil mi ayırca uygulama üzerinden yapılabiliyor mu paket degişikligibedava 1 ayı 360 ın üstüne alamazsın sen 1 ay alcan 30 gün üzerine hediyeni 60 gün üzerine 1 yıl alırsan problem olmaz hediyeyi alma sıran önemli hediyeyi 360 olmadan alman lazım hediyeni aldıktan hesabına günü işlendikten sonra 1 yıllık alınca hediyen gitmez süren hesabında kalır
ss atma şansınız varmı uygulama üzerinden paket degişikligi nasıl yapılır görmek istiyorum dabu dediginizi 3 gün dolduktan sonra yapabılıyorum öyle degil mi ayırca uygulama üzerinden yapılabiliyor mu paket degişikligi
uygulamayı hiç kullanmadım tarayıcı üzerinden yapmıştım ben o sebeple ss atamam ama sen 1 ay ve hediyeni aldıktan sonra 60 gün hesabında görününce üzerine 1 yıl alırsan toplamda 420 günün olması gerekiyor, sen 360 alıp üzerine 30 eklersen 180 gün üzerinde oldugundan eklemez hediye kodunu istedigin zaman kullanabılırsınbu dediginizi 3 gün dolduktan sonra yapabılıyorum öyle degil mi ayırca uygulama üzerinden yapılabiliyor mu paket degişikligi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ss atma şansınız varmı uygulama üzerinden paket degişikligi nasıl yapılır görmek istiyorum da
forum.donanimarsivi.com
peki teşekürler hediye kodu için ayrıca bu kodu abone olurken uygulama üzerinden kaçıncı aşamada geliyor buraya yazıcaksın diye kaçırmıyalım şimdi hediye kodunu yazıcagımız yeriuygulamayı hiç kullanmadım tarayıcı üzerinden yapmıştım ben o sebeple ss atamam ama sen 1 ay ve hediyeni aldıktan sonra 60 gün hesabında görününce üzerine 1 yıl alırsan toplamda 420 günün olması gerekiyor, sen 360 alıp üzerine 30 eklersen 180 gün üzerinde oldugundan eklemez hediye kodunu istedigin zaman kullanabılırsın
bilgisayarda ben yaparken ödeme kısmında altta kod kısmı vardı kaçırmazsın iyice bakın ayrıca eski konuda yazdıgım üzere bu konuya da denk gelecek arkadaşlar için eylül 2022 de acılmış bir konu ve o donem m.hizmetinden sıra beklemeden cok hızlı yardım ve dönüş almıştım baglanma süresince aradan gecen zaman içinde bu durumun karşılaştıgım farklı kullanıcı deneyimleri ile aynı kalmadıgını belirtmek isterim ben ise şükür o günden hiç yardıma başvurmadım ekliyim dedimpeki teşekürler hediye kodu için ayrıca bu kodu abone olurken uygulama üzerinden kaçıncı aşamada geliyor buraya yazıcaksın diye kaçırmıyalım şimdi hediye kodunu yazıcagımız yeri
Teşekürler şimdi eski İnternet sağlayıcım olan gıbır neten xdsl numaramı bekliyorum geldiği an kodunuzu kullanırımbilgisayarda ben yaparken ödeme kısmında altta kod kısmı vardı kaçırmazsın iyice bakın ayrıca eski konuda yazdıgım üzere bu konuya da denk gelecek arkadaşlar için eylül 2022 de acılmış bir konu ve o donem m.hizmetinden sıra beklemeden cok hızlı yardım ve dönüş almıştım baglanma süresince aradan gecen zaman içinde bu durumun karşılaştıgım farklı kullanıcı deneyimleri ile aynı kalmadıgını belirtmek isterim ben ise şükür o günden hiç yardıma başvurmadım ekliyim dedim
rica ederim tekrardan hayırlı olsun umarım sıkıntısız problemsiz bir geçiş olurTeşekürler şimdi eski İnternet sağlayıcım olan gıbır neten xdsl numaramı bekliyorum geldiği an kodunuzu kullanırım
Arkadaşım merhaba davet kodunu kullandım sen 45 ben 30 kazandım teşekürler kod içinKODUM: CMT837PWP hayırlı olsun
Arkadaşım tekrardan merhaba senin dediğin gibi yaptım ardından beni aradılar paket değişikliği için sonra 400 gün sınırı varmış bende senin kod ile 60 gün olduğu için + 12 ayı ekliyemiyorum malesef kusura bakma seni de yordum kodunu iptal ettiler bende sıfırdan bir daha başvuru yapıcam yarın her şey için teşekkürlerrica ederim tekrardan hayırlı olsun umarım sıkıntısız problemsiz bir geçiş olur