oğuzhan18
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,738
Özellikler ne ?Arkadaşım çöp atarken bu kasayı buldu arkadaşlar bu nasıl bir şanstır anlamadım gitti.
ekran kartı yokmuş hocam kendisi kasayı eve bırakıp heyecandan dışarıya çıkmış arkadaşlarının yanınaEkran kartını benmi göremedim
ekran kartı yokmuş hocam korkudan kendini dışarıya atmışEkran kartını benmi göremedim
işlemci bakın 7950x3d çıkabilir (!)ekran kartı yokmuş hocam kendisi kasayı eve bırakıp heyecandan dışarıya çıkmış arkadaşlarının yanına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran kartı yokmuş hocam korkudan kendini dışarıya atmış![]()
Para etmez gibi, çöpe attıysalar sıkıntılırıdır, parçaları tek tek ucuza okutsun daha iyi.ekran kartı yokmuş hocam kendisi kasayı eve bırakıp heyecandan dışarıya çıkmış arkadaşlarının yanına
ekran kartı yokmuş hocam korkudan kendini dışarıya atmış![]()
ekran kartsız bi denemişler fanlar her şey dönüyormuş ekran kartı olmadığı için anakart kırmızı ışık veriyormuş arkadaşın boşta 1050 ti kartnı almaya gitti denicek bakalım ama ne zaman.Para etmez gibi, çöpe attıysalar sıkıntılırıdır, parçaları tek tek ucuza okutsun daha iyi.
anakart ddr3 benziyor.psu dışı iş görmez amd phenom ıı falan muhtemelen ama ramler ddr3 se onlarda iş görür ve ssd
ramleri çıkarım üzerini okuyun hocam ama psu cidden baya iyiekran kartsız bi denemişler fanlar her şey dönüyormuş ekran kartı olmadığı için anakart kırmızı ışık veriyormuş arkadaşın boşta 1050 ti kartnı almaya gitti denicek bakalım ama ne zaman.
anakart ddr3 benziyor.