ne tür bir bisiklet nerede kullancanBoyum 180 kilom 115 bisiklet önerebilir misiniz?
yollar iyi mi? birde bisikletle kolay kolay zayıflayamazsdınZayıflamak için yollarda filan
doğru hocam bisiklette yüksek devir gidilmezse kalori zor yakiliryollar iyi mi? birde bisikletle kolay kolay zayıflayamazsdın
10.000bütçe nedir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
doğru hocam bisiklette yüksek devir gidilmezse kalori zor yakilir
Yollar iyi . Genel olarak sahil yollarında sürücemyollar iyi mi? birde bisikletle kolay kolay zayıflayamazsdın
sıfır zorunlumu ? 2. el imkanı varsa şehriniz neresi10.000
istanbul yollarında şehir bisikleti iş görüyor dağ bisikletine gerek yok hocam 2. temiz güzel aletler istanbulda hemen buluyorum2. El temiz ise olur İstanbul
0 ilk tercihim
hocam fatbike bakın bence yada bir şekilde en azından 95 kg olun bisikletsiz öyle önerelim 115 kg bisiklet bilemiyorum2. El temiz ise olur İstanbul
0 ilk tercihim
niye ? 115kg bisiklet süremezmi ki ? fat yada dağ bisikleti iyi olur ama şehir bisikleti hattabi yol bisikleti bile iş görürhocam fatbike bakın bence yada bir şekilde en azından 95 kg olun bisikletsiz öyle önerelim 115 kg bisiklet bilemiyorum
hocam bisikelt taşıyabi,lir mi emin değilimniye ? 115kg bisiklet süremezmi ki ? fat yada dağ bisikleti iyi olur ama şehir bisikleti hattabi yol bisikleti bile iş görür
taşır rahatça siz 50kg bile olsanız en küçük çukura girince bisiklete 150/200kg basınt biner 115kg yükmü ki bisiklet içinhocam bisikelt taşıyabi,lir mi emin değilim