troken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 140
Evet almadım ondan dolayı mı bu para gine verilir mi 1,175 TL ile aldım.Turkey direct mail almadın mı
Evet almadım ondan dolayı mı bu para gine verilir mi 1,175 TL ile aldım.Turkey direct mail almadın mı
o zaman 1150ye almış oluyosun 450 vergi toplam 1600e gelir yine de alınır almak istemezsen de al bana yolla ben alırımEvet almadım ondan dolayı mı bu para gine verilir mi
Türkiye post seçtiniz miBen baggdood dan şipariş vermiştim 17 dolar extra ödeme istediler gelmesi için
Aşırı iyi duruyo hayırlı olsunAlıntıyı görüntüleKlavye az önce elime ulaştı. İş yerine söylediğim için poşetini açmadan çektim bu resmi. Akşam kullanınca farklı resimlerini de atarım. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
rica etsem 2 satır üstte yazdığım konu hakkında bana yardımcı olur musunAlıntıyı görüntüleKlavye az önce elime ulaştı. İş yerine söylediğim için poşetini açmadan çektim bu resmi. Akşam kullanınca farklı resimlerini de atarım. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Hocam ben bangood'dan aldım. O yüzden yardımcı olamıyorum sana.rica etsem 2 satır üstte yazdığım konu hakkında bana yardımcı olur musun