Mavi Ekran Mavi ekran yedim- dump

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,678
neden olduğunu az çok tahmin ediyorum ekran kartını sattım apuya geçtim ddu ile silme yapmadım direkt olarak kendisi aktif oldu

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emmree
sıfır sistemde ilk maviş ekran beni yalnız bırakamıyor tabi

neden olduğunu az çok tahmin ediyorum ekran kartını sattım apuya geçtim ddu ile silme yapmadım direkt olarak kendisi aktif oldu

@Emmree

ben ddu bile önermiyorum temiz bir format herşeyi çözer

ben ddu bile önermiyorum temiz bir format herşeyi çözer
Yanlış.

@Emmree

Dostum WinDbg ile dosyayı açıp yazanları atarmısın şirketteyim şuan o şekil kontrol sağlarım.

Yanlış.

Dostum WinDbg ile dosyayı açıp yazanları atarmısın şirketteyim şuan o şekil kontrol sağlarım.
Valla hocam benim mesai saatleri 01.00 9.0 arası 10 10.30 gibi anca eve geliyorum uykusuzluktan gözlerim yanıyor sıcaktan uyandım hiç açamam bilgisayarı buradan bakılmıyor mu @Emmree hocam

Valla hocam benim mesai saatleri 01.00 9.0 arası 10 10.30 gibi anca eve geliyorum uykusuzluktan gözlerim yanıyor sıcaktan uyandım hiç açamam bilgisayarı buradan bakılmıyor mu @Emmree hocam
Bende şuan işteyim :D

Mümkünse hiçbir şey önerme millete sen.

Vanguard'ı kaldırıp tekrar kurun.
Ondan mı yemiş vay be fjjfjbf dedim cs sarmıyor arada valo gireyim dedim oda mavi ekran yedirdi ayak üstü 😂

Rapordaki hata o. Ek olarak kullanmadığınız bir GPU sürücüsü varsa onu da kaldırmanız iyi olur sistemden.

Rapordaki hata o. Ek olarak kullanmadığınız bir GPU sürücüsü varsa onu da kaldırmanız iyi olur sistemden.
Sadece ryzen 3 3200 g var ddu kullanmadan rx 460 sürücüsü yerine geçti direkt o yüzden galiba software de direkt güncellendi galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,172
Üyeler
185,231
Son üye
üzgünArmut
Geri