3 tane buna benzer klavye var indirim kodlu konu acacam birazdan hosunuza giderse.Yok mu hocam hiç şu klavyeyi satan?
3 tane buna benzer klavye var indirim kodlu konu acacam birazdan hosunuza giderse.Yok mu hocam hiç şu klavyeyi satan?
hocam arkadaşınız istemezse bana özelden yazabilirseniz sevinirimiki tane aldım ben birini arkadaşım istemişti istemezse satabilirim
aldığınız yerde ürün detay altında drive var indirebilirsin ordanmükkkkk.
driver bulan atabilir mi
ee bide bayıl istersen ferihaKlavyeyi az önce teslim aldım. O kadar kaliteli ki ağlamak istiyorum. Tuş sesleri çok iyi asla rahatsız etmiyor. Blue switch gibi kalitesiz yüksek sesi yok. Klavye kullanılırken resmen tatmin ediyor siziRenkler gayet iyi malzeme aşırı derecede kaliteli. Kalitesinden dolayı bayağı ağır bir ürün. Kesinlikle 1250 TL eder. Detaylı incelemesini yapmayı düşünüyorum. @Lisser ve @Gramsaed bu iki arkadaşa ayrıca teşekkür ederim bu kaliteden ve iyi fiyattan haber ettikleri için... Son yıllarda aldığım en kaliteli ürün olabilir o derece sevdim ürünü. İşe gitmem gerek geç kaldım ama klavyenin başından kalkamıyorum
Alıntıyı görüntüle
umudunu yitirme tekrar gelir zaten indirim kod şekildeŞimdiye kadar almadığım çok pişmanım keşke 2 tane alsaydım
mükkkkk.
driver bulan atabilir mi
drive.google.com
Driver ne işe yarıyoree bide bayıl istersen feriha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
umudunu yitirme tekrar gelir zaten indirim kod şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Blitzwolf-KB3_setup.exe
drive.google.com
renk ayarı yapabiliyorsun klavye hassasiyet ayarı yapabiliyorsun bir cok şey varDriver ne işe yarıyor
Ben aldığımda yoktu böyle bi şey ya, yeni mi çıkarmışlar, talep oluncarenk ayarı yapabiliyorsun klavye hassasiyet ayarı yapabiliyorsun bir cok şey var
Vvardır driver indir kur bak bakalimBen aldığımda yoktu böyle bi şey ya, yeni mi çıkarmışlar, talep olunca
5-6 ay önce almıştım ben o zaman yoktuVvardır driver indir kur bak bakalim