İnceleme DELL G15 5530 İNCELEME + DELL YERİNDE SERVİS

Bu servis konusu çok iyiymiş. Sorunu yanımda çözseler ben servise bizzat gitmeye de razı olurum.

Bu servis konusu çok iyiymiş. Sorunu yanımda çözseler ben servise bizzat gitmeye de razı olurum.
Bu konuda dediğiniz gibi çok hızlılar ve yardımcı oluyorlar. Ben bu cihazdan önce hp victus aldım ıısnma orunu vardı ve müşteri hizmetleri bana yardım etmedi bu cihaza hiçbir şey yapamayız dedi ve cihazı ertesi gün değişim yaptım g15 aldım yani şuan kullandığım cihazı aldım ve çok memnunum soğutması çok iyi ve hem sevis hemde müşteri hizmetleri çok ilgili ve ben 1-2 ay içinde cihazımın sıfırı ile değişim talebinde bulunacağım. Anakart değişikliğinden sonra memnuniyetsizlik olursa değişim oluyormuş ve bende 1-2 ay içinde değişim yapıcağım. Tabi sorun olmadığı taktirde ilk 3 ay için geçerliymiş. Sorun olmadan ve tespiti yapılmadan cihaz değişikliği maalesef olmaz dediler.

3DMark üzerinden TimeSpy testi yapmanı öneririm skoru görelim

3DMark üzerinden TimeSpy testi yapmanı öneririm skoru görelim
1690039471126.png

Tekrar yeniliyim. 38 derece hava sıcaklığı ve altında soğutucu yok.

Benim işlemcim 15-13450hx :)
Ayrıca altında soğutucu yok ve hav açok sıcak bu da bir etkendir.
İşlemciniz attığım iki modelden çok daha iyi işlemciler 13700h in rakibi 13540hx ve 13500hx

Mutlaka havanın sıcak olması altında soğutucu olmaması farkettirir.
Time Spy dosyanızı alabilir miyim? sıcaklıkları kontrol edeceğim bakalım cihaz güç kısmış mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,938
Üyeler
186,266
Son üye
scmali_
Geri