DeepCool CH510 Mesh Digital alınır mı?

Bu kasadan alacaksın Sonra içine yeni çıkan hava soğutucuyu koyacaksın. Deepcool assasin IV. Fk120 fan seti 7 tane. Sistemi toplayıp bide 3080 founders falan koydun mu siyah sistem mük olur.

Zirve fiyatından almış olucam
Bana farketmiyor hocam. Parasal olarak sıkıntıya dusmedigim sürece fiyat düşmüş çıkmış bana farketmiyor. 3100 TL fiyatı vardı almadim dediğin gibi zirvede 3700 Tl den aldım. Ama bana farketmiyor açıkçası 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kasadan alacaksın Sonra içine yeni çıkan hava soğutucuyu koyacaksın. Deepcool assasin IV. Fk120 fan seti 7 tane. Sistemi toplayıp bide 3080 founders falan koydun mu siyah sistem mük olur.
Kral ben bu lt ls serilerini nereden satın alacağım ya kafayı yemek uzereyim

Son düzenleme:
Bana farketmiyor hocam. Parasal olarak sıkıntıya dusmedigim sürece fiyat düşmüş çıkmış bana farketmiyor. 3100 TL fiyatı vardı almadim dediğin gibi zirvede 3700 TL den aldım. Ama bana farketmiyor açıkçası 🤣
7600x bakıyordum 5900tl idi neyse dedim sonra alırım 6700tl aldım :d

Bana farketmiyor hocam. Parasal olarak sıkıntıya dusmedigim sürece fiyat düşmüş çıkmış bana farketmiyor. 3100 TL fiyatı vardı almadim dediğin gibi zirvede 3700 TL den aldım. Ama bana farketmiyor açıkçası 🤣

Kral ben bu lt ls serilerini nereden satın alacağım ya kafayı yemek uzereyim
Amazonda var.

Hayır göndermiyor.

Le720 al.
Kral 7700x falan alacam mümkün değil yani 5800x3d bile 78 derece görüyordu

Hayır göndermiyor.

Le720 al.
Sinerjiden al diyorlar yok diyorum sen yaz diyorlar. Sinerji yakında stoklar yenilecek takipte kal diyor. Ne haber var ne başka bişey garip

Bundan mi bahsediyordun

7 tane fanın 3'ünü öne takacağız. Diğerlerini nereye takacağız hocam? İki üst iki alt olarak mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,160
Üyeler
188,888
Son üye
İbrahimosm
Geri