Bana farketmiyor hocam. Parasal olarak sıkıntıya dusmedigim sürece fiyat düşmüş çıkmış bana farketmiyor. 3100 TL fiyatı vardı almadim dediğin gibi zirvede 3700 Tl den aldım. Ama bana farketmiyor açıkçasıZirve fiyatından almış olucam
Kral ben bu lt ls serilerini nereden satın alacağım ya kafayı yemek uzereyimBu kasadan alacaksın Sonra içine yeni çıkan hava soğutucuyu koyacaksın. Deepcool assasin IV. Fk120 fan seti 7 tane. Sistemi toplayıp bide 3080 founders falan koydun mu siyah sistem mük olur.
7600x bakıyordum 5900tl idi neyse dedim sonra alırım 6700tl aldım :dBana farketmiyor hocam. Parasal olarak sıkıntıya dusmedigim sürece fiyat düşmüş çıkmış bana farketmiyor. 3100 TL fiyatı vardı almadim dediğin gibi zirvede 3700 TL den aldım. Ama bana farketmiyor açıkçası![]()
Amazonda var.Bana farketmiyor hocam. Parasal olarak sıkıntıya dusmedigim sürece fiyat düşmüş çıkmış bana farketmiyor. 3100 TL fiyatı vardı almadim dediğin gibi zirvede 3700 TL den aldım. Ama bana farketmiyor açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral ben bu lt ls serilerini nereden satın alacağım ya kafayı yemek uzereyim
benim adrese göndermiyor senin adrese gönderiyor mu bakar mısın ?Amazonda var.
Hayır göndermiyor.benim adrese göndermiyor senin adrese gönderiyor mu bakar mısın ?
Le720 al.Hayır göndermiyor.
Kral 7700x falan alacam mümkün değil yani 5800x3d bile 78 derece görüyorduHayır göndermiyor.
Le720 al.
Sinerjiden al diyorlar yok diyorum sen yaz diyorlar. Sinerji yakında stoklar yenilecek takipte kal diyor. Ne haber var ne başka bişey garipHayır göndermiyor.
Le720 al.
Bundan mi bahsediyordunBu kasadan alacaksın Sonra içine yeni çıkan hava soğutucuyu koyacaksın. Deepcool assasin IV. Fk120 fan seti 7 tane. Sistemi toplayıp bide 3080 founders falan koydun mu siyah sistem mük olur.
Yok sıfır rgb olacak.Bundan mi bahsediyordun
7 tane fanın 3'ünü öne takacağız. Diğerlerini nereye takacağız hocam? İki üst iki alt olarak mı?Bu kasadan alacaksın Sonra içine yeni çıkan hava soğutucuyu koyacaksın. Deepcool assasin IV. Fk120 fan seti 7 tane. Sistemi toplayıp bide 3080 founders falan koydun mu siyah sistem mük olur.
3 üst 1 egzoz7 tane fanın 3'ünü öne takacağız. Diğerlerini nereye takacağız hocam? İki üst iki alt olarak mı?
2 üst 2 ekran kartı altına koysam olur mu?3 üst 1 egzoz