Sizce nasıl ?

Reaksiyon skoru
18
Beyler öncelikle herkese selam.

Yeni bir pc aldım. İşlemci:r5 1600af ekran kartı:rx 570itx anakart:msi a320 ma pro ram:Crucial ballixtix 8gb 3000mhz kasa:xiagmatek sırocon3 600w 80+ wd 240 gb sdd öncelikle sizce sistem nasıl ekran kartı tek fan bu yüzden biraz sıcak gibi max 78 oldu 79 olsa bile hemen 78 e düşüyor. Birde 750gb harici hdd kullanıyorum sizce normal hdd gibi sorunsuz çalışırmı yoksa gidip pc ye taktırayımmı şuan içinde rust gta5 doom eternal yüklü sadece rust da oyuna bağlanmak çok uzun sürüyor gta ve doom da problem yok sizce hdd ile ilgikimi rust yoksa oyundamı bir problem var?

Yeni bir PC aldım. İşlemci:r5 1600af ekran kartı:rx 570itx anakart:msi a320 ma pro RAM:Crucial ballixtix 8gb 3000mhz kasa:xiagmatek sırocon3 600w 80+ wd 240 gb sdd öncelikle sizce sistem nasıl ekran kartı tek fan bu yüzden biraz sıcak gibi max 78 oldu 79 olsa bile hemen 78 e düşüyor. Birde 750gb harici HDD kullanıyorum sizce normal HDD gibi sorunsuz çalışırmı yoksa gidip PC ye taktırayımmı şuan içinde rust gta5 doom eternal yüklü sadece rust da oyuna bağlanmak çok uzun sürüyor gta ve doom da problem yok sizce HDD ile ilgikimi rust yoksa oyundamı bir problem var?
Sanki 600 w biraz fazla gibi

Yeni bir PC aldım. İşlemci:r5 1600af ekran kartı:rx 570itx anakart:msi a320 ma pro RAM:Crucial ballixtix 8gb 3000mhz kasa:xiagmatek sırocon3 600w 80+ wd 240 gb sdd öncelikle sizce sistem nasıl ekran kartı tek fan bu yüzden biraz sıcak gibi max 78 oldu 79 olsa bile hemen 78 e düşüyor. Birde 750gb harici HDD kullanıyorum sizce normal HDD gibi sorunsuz çalışırmı yoksa gidip PC ye taktırayımmı şuan içinde rust gta5 doom eternal yüklü sadece rust da oyuna bağlanmak çok uzun sürüyor gta ve doom da problem yok sizce HDD ile ilgikimi rust yoksa oyundamı bir problem var?
Öncelikle 78 derece ekran kartı için zararlı bir değer değil
2. Olarak rust iyi sistem isteyen bir oyun olduğu için hdd yavaş okur onu
Sistemin iyi güzel giriş seviyesi bir pc
Ayrıca bir 8 gb ram eklersen daha güzel olur

Yapma usta A320 aldım deme işte o beni öldürür ustaaa

Geri