Öneri Telefon alacağım Bütçe 10-15 arası

brsokcu

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
699
Arkadaşlar telefon bakınıyorum xiaomi ve poco model telefonlarda çok fazla sorun gördüğüm için tercih etmiyorum. S20 FE cazip geldi. Telefon önerisinde bulunabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim. Eğer fiyat performans olucaksa bütçeyi artırabilirim.
Sıvı koruması mümkünse olsun.

Realme GT 2.

O fiyat aralığına düşerse honor 70 e bak istersen şuan stok durumundan dolayı fiyatları yüksek

Arkadaşlar telefon bakınıyorum xiaomi ve poco model telefonlarda çok fazla sorun gördüğüm için tercih etmiyorum. S20 FE cazip geldi. Telefon önerisinde bulunabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim. Eğer fiyat performans olucaksa bütçeyi artırabilirim.
S20 fe öneririm hocam prime day'da akrabama aldık kurulumunu vs ben yaptım cihaz akıyor kamera vs çok iyi işlemci

Baştaki cümleyi okuduktan sonra yazamadım .) Poco X5 Pro diyecektim. Kullanıyorum tek sorun biraz daha işlevsellik katmaları gerek ve yazılımsal eksiklikler.

Samsung Galaxy A34. Öğrenciysen belgeni yükle siteye 12 binden 10.300 e düsüyor sarjda alman gerek sarj dahil 10.600 civarı falan.

Baştaki cümleyi okuduktan sonra yazamadım .) Poco X5 Pro diyecektim. Kullanıyorum tek sorun biraz daha işlevsellik katmaları gerek ve yazılımsal eksiklikler.
hocam tüm tanıdıklarım ailem akrabalarım xiomi poco vs kullanıyor hepsinde birebir aynı yazılımsal sorunlar özellikle wifi bağlantı kopması bataryanın çok çabuk kendini bırakması mikrofonun kötü olması vs vs.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam tüm tanıdıklarım ailem akrabalarım xiomi poco vs kullanıyor hepsinde birebir aynı yazılımsal sorunlar özellikle wifi bağlantı kopması bataryanın çok çabuk kendini bırakması mikrofonun kötü olması vs vs.
Xiomi asla önermem annemde var cağrı alıyor ekran bembeyaz oluyor cağrıyı cevaplandıramıyor. Telefon özellik olarak iyi ama yazılımı kötü malesef.

Geri