Bu sistem ile Twitch yayını açılır mı?

Arkadaşlar twitch yayını açmak istesem bu sistem ile kasma donma vs yapar mı? Sohbet yayınları yapmayı planlıyorum ona ek olarak belki Life is Strange de oynayabilirim. Sizce performans ne olur? Yayını ekran kartından yapma mevzusuda varmış sanırım öyle de yapsam işlemcinin daha az yorulmasını sağlayabilir miyim? Konuya ait şöyle bir video da buldum bama sizlere danışmak istedim asıl olarak. Sistem özelliklerim de aşağıda ki görselde yer almakta.

evet kodlayıcıyı ekran kartına ayarlıyosun işlemci zorlanmıyor o şekilde yaparsın uploadın iyiyse

Arkadaşlar twitch yayını açmak istesem bu sistem ile kasma donma vs yapar mı? Sohbet yayınları yapmayı planlıyorum ona ek olarak belki Life is Strange de oynayabilirim. Sizce performans ne olur? Yayını ekran kartından yapma mevzusuda varmış sanırım öyle de yapsam işlemcinin daha az yorulmasını sağlayabilir miyim? Konuya ait şöyle bir video da buldum bama sizlere danışmak istedim asıl olarak. Sistem özelliklerim de aşağıda ki görselde yer almakta.

Çok zor hocam bende i5 9300h gtx 1650 var twitch'te açamıyorum dlive'da da zorlanmaya başladım

benim 6 upload sorun olurmu oyunlarda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

senin ki laptop ama laptop ile masaüstü aynı değil
6 ile açarsın dostum. Ayrıca evet laptop olması etkili olabilir sıcaklık anlamında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri