Yardım Gta 5 düşük ekran kartı kullanımı

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
980
Arkadaşlar GTA5'te düşük ekran kartı kullanımı alıyorum sistemim GTA5'e yeter düzeyde sistem testleri güzel bir şekilde oynandığını gösteriyor ama düşük gpu kullanımı dalgalanma sorunu oluyor internette baktığımda birçok kişide gördüm nasıl çözerim yardım eder misiniz lütfen?

Arkadaşlar GTA5'te düşük ekran kartı kullanımı alıyorum sistemim GTA5'e yeter düzeyde sistem testleri güzel bir şekilde oynandığını gösteriyor ama düşük gpu kullanımı dalgalanma sorunu oluyor internette baktığımda birçok kişide gördüm nasıl çözerim yardım eder misiniz lütfen?
Ultraya al bi

Ozaman driverlari sil ddu ile sonra yukle
Dostum bir ton şey denedim hala olmadı ki belki yaşayan biri vardır diye buraya yazayım dedim bir tane ram sanırım biraz sorunlu çalışıyor onla ilgisi olabilir mi?

Gta işlemci odaklı zaten.Fps drop var de mi?

Gta işlemci odaklı zaten.Fps drop var de mi?
Ekran kartı düzgün kullanıldığında sorun oluşmuyor bakıyorum %70 %80 civarları akıcı rahat sonra birden bire 20 30 oluyor dolayısı ile fps drop yiyorum benim tamamen aynı sistemim pcler çok rahat hatta daha düşük pcler rahatca açıyor (Banka kısmında problem yok araba sürerken vs. dahil ama franklin kısmında başta normal sonra kasıyor arabadan iniyorum normal arabada vs. kasıyor neden olabilir?

Son düzenleme:
Ekran kartı düzgün kullanıldığında sorun oluşmuyor bakıyorum %70 %80 civarları akıcı rahat sonra birden bire 20 30 oluyor dolayısı ile fps drop yiyorum benim tamamen aynı sistemim pcler çok rahat hatta daha düşük pcler rahatca açıyor (Banka kısmında problem yok araba sürerken vs. dahil ama franklin kısmında başta normal sonra kasıyor arabadan iniyorum normal arabada vs. kasıyor neden olabilir?
Oyunda bir şey olmalı.Başka oyunlarda var mı?

bende de var aynı problem ayarları yukarı çekiyorum aynı fps değerlerini alıyorum bir şey farketmiyor
düşüreyim daha akıcı oynayayım diyorum fakat fps sabit kalıyor
30fps oynasam yine tamamım ben hiçbir türlü olmuyor çok saçma bir durum .d

Dostum bir ton şey denedim hala olmadı ki belki yaşayan biri vardır diye buraya yazayım dedim bir tane RAM sanırım biraz sorunlu çalışıyor onla ilgisi olabilir mi?
Eski sürücülerde böyle.bi sıkıntı yasandimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri