Ekran kartı kullanımı cs2 de 0 gösteriyor

yani ekran kartındaki bütün kablolaran ekran kartına takılı başka bir şey yoktu zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam peki böyle kullansam herhangi bir sorun çıkarır mı ilerde bana
Anakartınızın marka model nedir?

MSI Afterburner'ın CS2'de uyumluluk sorunları var diye hatırlıyorum, CS2 bu programın düzgün çalışmasını engelliyor.
Doğru GPU'yu gözlemliyorsanız doğru hatırlıyorumdur.

yani ekran kartındaki bütün kablolaran ekran kartına takılı başka bir şey yoktu zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam peki böyle kullansam herhangi bir sorun çıkarır mı ilerde bana
Hocam 5070 i değil 7800x3d yi kullanıyorsunuz az fps alırsınız tabi 2dk lıl bir şey biostan kapatmak onu

Hocam 5070 i değil 7800x3d yi kullanıyorsunuz az fps alırsınız tabi 2dk lıl bir şey biostan kapatmak onu
hocam afterburner silip yükledim GPU Kullanım 1 değilde 2 aftifleştirdim şimdi ekran kartının %75 ile %100ünü kullanıyor. sorun çözüldü saolun. sadece yanlış etiketi aftifleştirmişim.

hocam afterburner silip yükledim GPU Kullanım 1 değilde 2 aftifleştirdim şimdi ekran kartının %75 ile %100ünü kullanıyor. sorun çözüldü saolun. sadece yanlış etiketi aftifleştirmişim.
Hocam eminmisiniz işlemcinizin dahili ekran karti var biostan kapatilmadigi sürece her güncelleme de genelde aktif oluyor diye biliyorum.GpU2 dediginiz islemcinin ekran karti olabilir.Biostan kapatin igpuyu yoksa arada devreye girebilir

Hocam eminmisiniz işlemcinizin dahili ekran karti var biostan kapatilmadigi sürece her güncelleme de genelde aktif oluyor diye biliyorum.GpU2 dediginiz islemcinin ekran karti olabilir.Biostan kapatin igpuyu yoksa arada devreye girebilir
hocam zaten işelmcini sıcaklığı ve kullanımı ayrı şeyler. o dediğiniz işlemci kullnımı
hocam bende ilemci sıcaklığı ekran sıcaklığı ekran kartı kllnm işlemci kllnm oranları açık. şuan her şey düzgün görünüyor.

Nvdia GeForce RTX 5070 ekran kartım var normalde ekran kartı kullanımı 30-40 gösteriyorken bugün girdiğimde 0 gösteriyordu oyun içinde. Ama oyunda herhangi bir takılma drop, FPS düşmedi yani normal eskisi gibi oynuyodum. Fakat dediğim gibi msi afterburner dan baktığımda GPU kullanımı 0 yazıyordu bunu nasıl düzelteceğim. Sürücüleri bugün güncelledim.
Msi afterburnerdan sorun hocam oyunda skrun yoksa np

Geri