🔥İndirim Çikolata 2 Al 1 Öde Kampanyası (Migros)

pazartesi günü geçerlimi

baklavalı çükülata stoğu yaptım iyi oldu,

bugün migrosa gittim 1 alana 1 bedava var. Toblerone 65 TL indirimli 40. 130 TL ye 2 toblerone alacağınıza 120 TL ye 6 tane alıyorsunuz
Migrosa gidenlere stoktakileri veriyorlar, online alanlara kalmazsa getirmiyorlar. Ben Raffaello aldıktan 2-3 saat sonra stok bitti ona rağmen getirmediler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyiymiş devam ediyor mu
2 gün daha var ama o zamana en kötüleri kalıyor veya pahalı güzellerden de kalıyor.

Hocam satın aldım ancak siparişlerim kısmında stokta olmadığını söylüyor orayı anlamadım? @tekno_dahisi

tjyhgnbfv.png

Sisteme girilen son stokları almışsınız stoğu biten olursa mağaza da sizin ararlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beni aradılar siparişin yarısı yoktu
Stok bittiğinde tekrardan stoklar ne zaman gelirse o zaman getirsinler o zaman bu mümkün mü hocam? Yani iptal mi etmem gerekiyor bu durumda?

Stok bittiğinde tekrardan stoklar ne zaman gelirse o zaman getirsinler o zaman bu mümkün mü hocam? Yani iptal mi etmem gerekiyor bu durumda?
Stoklar yenilenmiyor kampanya bitimine kadar ben alternatif ürün var mı diye sormuştum kampanya olduğu için alternatif ürün sunamıyorlardı haber vermek için ararlar ancak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,164
Üyeler
195,554
Son üye
Efee1903
Geri