Cihangir
80+ Gold
bugün migrosa gittim 1 alana 1 bedava var. Toblerone 65 tl indirimli 40. 130 tl ye 2 toblerone alacağınıza 120 tl ye 6 tane alıyorsunuz
bugün migrosa gittim 1 alana 1 bedava var. Toblerone 65 tl indirimli 40. 130 tl ye 2 toblerone alacağınıza 120 tl ye 6 tane alıyorsunuz
Stoklar yenilenmiyor yıllardır yapar migros stok bitince biten ürünler gelmiyorpazartesi günü geçerlimi
evet 1 alana 1 bedava bugün gittim ben ama çikolata çok az kalmış o da toblerone du 6 tanesini 120 tl ye aldımMigros fiziki markette de geçerli mi
Migrosa gidenlere stoktakileri veriyorlar, online alanlara kalmazsa getirmiyorlar. Ben Raffaello aldıktan 2-3 saat sonra stok bitti ona rağmen getirmediler.bugün migrosa gittim 1 alana 1 bedava var. Toblerone 65 TL indirimli 40. 130 TL ye 2 toblerone alacağınıza 120 TL ye 6 tane alıyorsunuz
2 gün daha var ama o zamana en kötüleri kalıyor veya pahalı güzellerden de kalıyor.İyiymiş devam ediyor mu
ben toblerone ve patiswiss aldım2 gün daha var ama o zamana en kötüleri kalıyor veya pahalı güzellerden de kalıyor.
Sisteme girilen son stokları almışsınız stoğu biten olursa mağaza da sizin ararlarHocam satın aldım ancak siparişlerim kısmında stokta olmadığını söylüyor orayı anlamadım? @tekno_dahisi
Alıntıyı görüntüle
Stok bittiğinde tekrardan stoklar ne zaman gelirse o zaman getirsinler o zaman bu mümkün mü hocam? Yani iptal mi etmem gerekiyor bu durumda?Sisteme girilen son stokları almışsınız stoğu biten olursa mağaza da sizin ararlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beni aradılar siparişin yarısı yoktu
Stoklar yenilenmiyor kampanya bitimine kadar ben alternatif ürün var mı diye sormuştum kampanya olduğu için alternatif ürün sunamıyorlardı haber vermek için ararlar ancakStok bittiğinde tekrardan stoklar ne zaman gelirse o zaman getirsinler o zaman bu mümkün mü hocam? Yani iptal mi etmem gerekiyor bu durumda?