Deepied 80+ Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Reaksiyon skoru 49 31 Temmuz 2023 #1 Bütçe 100 Selamun Aleykum Steamde gezerken tomb raiderın guzel bı ındırımde oldugunu gordum . sızce alınır mı? alınmazmı yarcımı olursanız sevınrım
Selamun Aleykum Steamde gezerken tomb raiderın guzel bı ındırımde oldugunu gordum . sızce alınır mı? alınmazmı yarcımı olursanız sevınrım
F4IRFL4Y Cezalı 80+ Gold Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 6,062 Reaksiyon skoru 3,654 31 Temmuz 2023 #2 Deepied yazmış: Selamun Aleykum Steamde gezerken tomb raiderın guzel bı ındırımde oldugunu gordum . sızce alınır mı? alınmazmı yarcımı olursanız sevınrım Devamı için tıklayın... Bense görsüm her indirimde alcam diyom ama almıyom nedense garip oyyn anlamadım nedir bu oyun almadim o yüzden
Deepied yazmış: Selamun Aleykum Steamde gezerken tomb raiderın guzel bı ındırımde oldugunu gordum . sızce alınır mı? alınmazmı yarcımı olursanız sevınrım Devamı için tıklayın... Bense görsüm her indirimde alcam diyom ama almıyom nedense garip oyyn anlamadım nedir bu oyun almadim o yüzden
Deepied 80+ Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Reaksiyon skoru 49 2 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 F4IRFL4Y yazmış: Bense görsüm her indirimde alcam diyom ama almıyom nedense garip oyyn anlamadım nedir bu oyun almadim o yüzden Devamı için tıklayın... bende bılmıyorum alınır mı? alınmazmı dıyede oyuzden sordum fıkır sahıbı olabılmek ıcın
F4IRFL4Y yazmış: Bense görsüm her indirimde alcam diyom ama almıyom nedense garip oyyn anlamadım nedir bu oyun almadim o yüzden Devamı için tıklayın... bende bılmıyorum alınır mı? alınmazmı dıyede oyuzden sordum fıkır sahıbı olabılmek ıcın