elprofessor
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 798
forumda benzeri vardı. ama güzel olmus tebrik ederim.Bizzat kendim hazırladım. Ekran Görüntüsü:![]()
w10
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
forum.donanimarsivi.com
nasıl güveneceğiz?Bizzat kendim hazırladım. Ekran Görüntüsü:![]()
w10
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Onun guisini yazdım zaten beceremeyenler için.forumda benzeri vardı. ama güzel olmus tebrik ederim.
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-150 TL'ye satılan lisans anahtarlarının yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten...forum.donanimarsivi.com
etkinleşmemiş sanal makinede videosunu çekerim içiniz rahat olsun.nasıl güveneceğiz?
Nasıl güveneceğiz ayrıca etkinlestirmeyi nasıl yapiyor büyük ihtimal kmspico falan
İndirmeye gerek yok ki CMD'den çok basit bir şekilde orijinal yapılabiliyor.Bizzat kendim hazırladım. Ekran Görüntüsü:![]()
w10
Elbette yapan var ama çok da nadir beceremeyen var. seçim yap kendisi cmd komutlarını yazıyor..İndirmeye gerek yok ki CMD'den çok basit bir şekilde orijinal yapılabiliyor.
Youtube'dan izleyip de CMD'ye 1-2 kod kopyala yapıştır yapmayı beceremeyende bir zahmet bilgisayar kullanmasın.Elbette yapan var ama çok da nadir beceremeyen var. seçim yap kendisi cmd komutlarını yazıyor..
Onların fix yeme şansıda var benim arkadaş bana bir tane gene programını atmıştı retail key olarak gözüküyor bende şuanda olmadı yeni bi konu açıp salayım (konusu varmı bilmiyorum)İndirmeye gerek yok ki CMD'den çok basit bir şekilde orijinal yapılabiliyor.
arkadaş bunu otomasyona bağlamış işte kilimizi bile kipirdatmadan w10 etkinlestirmek icinİndirmeye gerek yok ki CMD'den çok basit bir şekilde orijinal yapılabiliyor.
Hemen.Böyle bir şey paylaşıyorsan VirusTotal koyman lazım..
Sisteminde sorun var. 2dakikaya videosu gelir. sonradan virustotal paylaşacağım.iyi forumlar(Opera Gx)
edit: Microsoft Edge' de indirilmiyor. Tüm güvenlikleri kapattım sırf rar'ın içinde ne olduğunu merak ettiğim için ama yine de indirmeme izin vermiyor. Sanırım gerçekten virüs.
Alıntıyı görüntüle