Sergeant Cross
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 366
Merak ettim de sizin favori JDM arabalarınız nedir? Benimki Mazda RX-7 ve GTR R33.
Bence en iyi V10 araba. Yamaha'nın parmağı var bu arabada, araç o kadar hızlı devirleniyordu ki dijital kadran seçmişlerdi. LFA çook büyük bir araç, çok.Çok var ama atayım bir tane
Alıntıyı görüntüle
En iyi V10 mu tartışılır ama egzozu yamahayla beraber yapmışlardı.Harika bir sesi var gerçekten.Bence en iyi V10 araba. Yamaha'nın parmağı var bu arabada, araç o kadar hızlı devirleniyordu ki dijital kadran seçmişlerdi. LFA çook büyük bir araç, çok.
Ben V10 olarak bir tek Pagani Zonda ve LFA tanırım.En iyi V10 mu tartışılır ama egzozu yamahayla beraber yapmışlardı.Harika bir sesi var gerçekten.
Zonda'da V12 varBen V10 olarak bir tek Pagani Zonda ve LFA tanırım.
Eski zonda v10 değil miydi yoksa yanlış mı hatırlıyorum?Zonda'da V12 var
carrera gtBen V10 olarak bir tek Pagani Zonda ve LFA tanırım.
R34 daha fazla HP'ye sahip ama hantal ve ağır bir araba. R33 daha hızlı ve çevik. Bir önceki neslin çevikliğini koruyup understeer gibi sorunlar çözülüp R33 ortaya çıkmıştır. O yüzden bence en iyi GTR R33'tür.R34 ve RX7
Muhteşem makina, 1200 HP ve 4 rotoru var.
ben tipini seviyorum ya o kadar detaylı bilgim yokR34 daha fazla HP'ye sahip ama hantal ve ağır bir araba. R33 daha hızlı ve çevik. Bir önceki neslin çevikliğini koruyup understeer gibi sorunlar çözülüp R33 ortaya çıkmıştır. O yüzden bence en iyi GTR R33'tür.
Tabi R34, R33'ten daha güzel görünüyor. Ama R33'ü daha hızlı olduğu için seviyorum.ben tipini seviyorum ya o kadar detaylı bilgim yok