Ofis için yazıcı önerisi

Mr8ilgin

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,975
Yazıcıdan pek anlamam. Ofiste kullanılacak. Proje çıkarıcaz. Ön arka görünüş gibi vs. Kaliteli bişey lazım. Bütçe 6-7k civarı uyguna bişeyler varsa da iyi olur.

Canon önermeyin bende var bazen çıkarıyor çıkarmıyor bıktım.

Yazıcıdan pek anlamam. Ofiste kullanılacak. Proje çıkarıcaz. Ön arka görünüş gibi vs. Kaliteli bişey lazım. Bütçe 6-7k civarı uyguna bişeyler varsa da iyi olur.

Canon önermeyin bende var bazen çıkarıyor çıkarmıyor bıktım.
renkliye ihtiyac var mı hocam

1000025614.jpg
1000025613.jpg

Hocam şu tarz kolay doldurulabilir yazıcılar işinizi görür mu acaba? Sürekli kartuş almak pahalıya gelebilir doldurulabilir tanklı olanlar uzun sürede işinize gelebilir maddi açıdan. Tabi ofis diyorsunuz parası sizin cebinizden çıkmıyorsa siz bilirsiniz

Daha küçük bişey yok muydu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam şu tarz kolay doldurulabilir yazıcılar işinizi görür mu acaba? Sürekli kartuş almak pahalıya gelebilir doldurulabilir tanklı olanlar uzun sürede işinize gelebilir maddi açıdan. Tabi ofis diyorsunuz parası sizin cebinizden çıkmıyorsa siz bilirsiniz
Şuan ki doldulurabilir. Dediğiniz gibiyse attığınız gibi daha iyi olur. Kendi ofisimiz.

Daha küçük bişey yok muydu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan ki doldulurabilir. Dediğiniz gibiyse attığınız gibi daha iyi olur. Kendi ofisimiz.
hocam o zaman önlü arkalı fln bulamadım ondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,788
Üyeler
189,155
Son üye
ASROCLEXAR
Geri