Iphone 14 almak mantıklı mı?

Tamaran

80+
Reaksiyon skoru
139
Arkadaşlar iPhone 14 alacağım kendi sitesi ile Amazon arasında 4,5 bin lira fark var Amazon kendi satıcısı amazon'dan almak Sizce mantıklı mı ve Türkiye garantili değil mi?

Arkadaşlar iPhone 14 alacağım kendi sitesi ile Amazon arasında 4,5 bin lira fark var Amazon kendi satıcısı amazon'dan almak Sizce mantıklı mı ve Türkiye garantili değil mi?
Amazondan alabilirsin türkiye garantili tabii ki .

Kanka 4500 bir fiyat farkı olunca farklı bir durum mu var aceba diye sormak istedim
Yok farklı bir durum cihaz normal türkiye cihazı her şey normal genellikle sitelerde daha uygun oluyor resmi sitelere göre nedenini hiç bilmiyorum bende almıştım amzondan bir sorun olmuyor .Genelde amazon satıcılı , hepsiburada ve trendyol satıcılardan alıyorum kendi satınca pek bir şey olacağını zannetmiyorum.

Fiyat farkı çok az değise 13 al bence ikisi arasında pek bir fark yok.

Fiyat farkı çok az değise 13 al bence ikisi arasında pek bir fark yok.
Kanka normal 13 37200 amazonda normal apple da 40600 , 14 amazinda 43500 apple da 48300
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok farklı bir durum cihaz normal türkiye cihazı her şey normal genellikle sitelerde daha uygun oluyor resmi sitelere göre nedenini hiç bilmiyorum bende almıştım amzondan bir sorun olmuyor .Genelde amazon satıcılı , hepsiburada ve trendyol satıcılardan alıyorum kendi satınca pek bir şey olacağını zannetmiyorum.
O zaman alınır kanka almayı düşünüyordum almışken bari 14 alayım biraz daha ideal diye düşündüm

Apple benden almayın diye kendi sitesinde daha pahalıya satıyor. Çok kargo vs uğraşmak istemiyorlar. Yetkili satıcılardan alabilirsin. Aynı ürün aynı garanti

Mantıklı. Uzun yıllar kullanmak içinde mantıklı, alıp 2 sene sonra değerini çok kaybetmeden satıp yeni cihaza geçmek içinde mantıklı.

birader ne dememi bekliyorsun. iphone işte sunduğu şey belli. fiyatı belli paran varsa alırsın yoksa almazsın.
Şükür hepsine yeticek param var . Boşver sen bisey söyleme dostum , teşekkür ederim yardımın için bilgi birikim tavsiye konusunda para vs söylemleri felan icin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mantıklı. Uzun yıllar kullanmak içinde mantıklı, alıp 2 sene sonra değerini çok kaybetmeden satıp yeni cihaza geçmek içinde mantıklı.
Teşekkür ederim hocam aldım seviliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,864
Üyeler
200,535
Son üye
worneix

Geri