Amazondan alabilirsin türkiye garantili tabii ki .Arkadaşlar iPhone 14 alacağım kendi sitesi ile Amazon arasında 4,5 bin lira fark var Amazon kendi satıcısı amazon'dan almak Sizce mantıklı mı ve Türkiye garantili değil mi?
Yok farklı bir durum cihaz normal türkiye cihazı her şey normal genellikle sitelerde daha uygun oluyor resmi sitelere göre nedenini hiç bilmiyorum bende almıştım amzondan bir sorun olmuyor .Genelde amazon satıcılı , hepsiburada ve trendyol satıcılardan alıyorum kendi satınca pek bir şey olacağını zannetmiyorum.Kanka 4500 bir fiyat farkı olunca farklı bir durum mu var aceba diye sormak istedim
Fiyat farkı çok az değise 13 al bence ikisi arasında pek bir fark yok.Arkadaşlar iPhone 14 alacağım kendi sitesi ile Amazon arasında 4,5 bin lira fark var Amazon kendi satıcısı amazon'dan almak Sizce mantıklı mı ve Türkiye garantili değil mi?
Kanka normal 13 37200 amazonda normal apple da 40600 , 14 amazinda 43500 apple da 48300Fiyat farkı çok az değise 13 al bence ikisi arasında pek bir fark yok.
O zaman alınır kanka almayı düşünüyordum almışken bari 14 alayım biraz daha ideal diye düşündümYok farklı bir durum cihaz normal türkiye cihazı her şey normal genellikle sitelerde daha uygun oluyor resmi sitelere göre nedenini hiç bilmiyorum bende almıştım amzondan bir sorun olmuyor .Genelde amazon satıcılı , hepsiburada ve trendyol satıcılardan alıyorum kendi satınca pek bir şey olacağını zannetmiyorum.
Alıyorsan al telefon işte. İdeal veya değil ihtiyacına göre değişir14 ideal bir ürün degil mi
birader ne dememi bekliyorsun. iphone işte sunduğu şey belli. fiyatı belli paran varsa alırsın yoksa almazsın.Telefon işte mi tamam kanka teşekkürler
Şükür hepsine yeticek param var . Boşver sen bisey söyleme dostum , teşekkür ederim yardımın için bilgi birikim tavsiye konusunda para vs söylemleri felan icinbirader ne dememi bekliyorsun. iphone işte sunduğu şey belli. fiyatı belli paran varsa alırsın yoksa almazsın.
Teşekkür ederim hocam aldım seviliyorsunMantıklı. Uzun yıllar kullanmak içinde mantıklı, alıp 2 sene sonra değerini çok kaybetmeden satıp yeni cihaza geçmek içinde mantıklı.