Yardım Telefon Önerisi

Rinqq

80+
Reaksiyon skoru
16
Öncelikle hepinize merhaba değerli abilerim, ablalarım, kardeşlerim.
---
Bir süredir telefon almayı düşünüyordum. Ama malum TL değer kaybettiği ve vergiler arttığı için 1 ay öncesinde 1500 tl olan telefonlar 2200TL civarı
bir fiyata yükseldi. Haliyle ortalama bir telefon bulmak zor oldu. Ben de biraz araştırma yaparak
Meizu M10 32GB markalı telefonu buldum. Anladığıma göre yeni yeni bilinmeye başlayan bir markaymış Meuzi.
Neyse sadete geleyim. Aranızda bu telefonu kullanmış olan yada yakınından aldığı bilgilerle bir bilgi birikimi
olan kişilerden telefon hakkında yorum yapmalarını istiyorum. Şimdiden emekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Başka önerisi olanlar dalütfen yazsın max 1700tl ama daha ucuz olursa o kadar iyi olur. Teşekkür ederim.
İyi Forumlar...​

Son düzenleme:
Şöyle söyleyeyim markanın Türkiye üzerinde varlığı mevcut fakat çok zayıf. Garantiye ürün gönderdiğinde bazı problemlerle karşılaşman muhtemel fakat üstesinden kolaylıkla gelebilirsin diye düşünüyorum. Meizu piyasa F/P oranı en yüksek markadır. Malzeme kalitesi tartışılabilir fakat yine de piyasanın kesinlikle gerisinde değildir.

Şöyle söyleyeyim markanın Türkiye üzerinde varlığı mevcut fakat çok zayıf. Garantiye ürün gönderdiğinde bazı problemlerle karşılaşman muhtemel fakat üstesinden kolaylıkla gelebilirsin diye düşünüyorum. Meizu piyasa F/P oranı en yüksek markadır. Malzeme kalitesi tartışılabilir fakat yine de piyasanın kesinlikle gerisinde değildir.
Biraz dahaaraştırma yaptım kullana insanlar pek memnun olmadıklarını yazıyorlar. Onun yerine şunu almayı düşünüyorum. https://www.hepsiburada.com/honor-8c-32-gb-honor-turkiye-garantili-p-HBV00000L9A91

Öncelikle hepinize merhaba değerli abilerim, ablalarım, kardeşlerim.
---
Bir süredir telefon almayı düşünüyordum. Ama malum TL değer kaybettiği ve vergiler arttığı için 1 ay öncesinde 1500 TL olan telefonlar 2200TL civarı
bir fiyata yükseldi. Haliyle ortalama bir telefon bulmak zor oldu. Ben de biraz araştırma yaparak
Meizu M10 32GB markalı telefonu buldum. Anladığıma göre yeni yeni bilinmeye başlayan bir markaymış Meuzi.
Neyse sadete geleyim. Aranızda bu telefonu kullanmış olan yada yakınından aldığı bilgilerle bir bilgi birikimi
olan kişilerden telefon hakkında yorum yapmalarını istiyorum. Şimdiden emekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
İyi Forumlar...​
Bunu almanı şiddetle öneririm https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-8-32-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-hbv00000ogscb

Evet, meizu kullanmış biri olarak kesinlikle bir garanti, yazılım desteği vs. beklenmemesi gerek çünkü yok.

Evet, meizu kullanmış biri olarak kesinlikle bir garanti, yazılım desteği vs. beklenmemesi gerek çünkü yok.
Yani sıkıntılı bir marka "şimdilik".
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir öneriniz varsa paylaşırsanız mutlu olurum.

Geri