barisaltinbs
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
ARKADASLAR STOK FAN VAR AMA CINEBENCH FELAN ACINCA CPU 93 94 LERE CIKIYOR NASIL DDUSURCEM OC YAPMAYA VOLTAJLARI ELLEMEYI KORKUYORUM
kanka oc yapma seyı cıkmıyor nasıl acıcam yt de arattım bulamadımHiç korkma, 2 yıl önce stok fanla ryzen 5 3600 işlemcim ısınıyordu, undervolt yaptım, ısı baya düştü, ryzen master programını indiriyorsun, 4.2 ghz 1.1 voltajda çalıştır, yanlış bir şey bile olsa pc res atınca eski haline dönüyor, pcyi bozma ihtimalin yok, baktın ısı düşüyor performans artıyor bir sıkıntı yok, bunu kalıcı olarak biostan yapıyorsun.
Hatta biostan voltajı fazla düşürmüştüm pc açılmadı, korkmuştum internetten araştırdım, bios pilini çıkardım 2-3 dk taktım, pc açıldı, voltajı daha düzgün ayarladım, kısaca korkulacak bir şey yok.
kanka oc yapma seyı cıkmıyor nasıl acıcam yt de arattım bulamadımVoltaj düşüredebilirsin ama en iyi çözüm soğutucu almak. Cinebenc zaten işkence testi, macunda kurumuştur stock soğutucu da zaten iyi değil en iyisi soğutucu alman olur.
kanka oc yapma seyı cıkmıyor nasıl acıcam yt de arattım bulamadım suan icinde sogutucu alamam yanı alana kadar bi ayar ceksemSoğutucu al geç kanka bence
Özelden yazdım, detaylı anlatcamkanka oc yapma seyı cıkmıyor nasıl acıcam yt de arattım bulamadım suan icinde sogutucu alamam yanı alana kadar bi ayar ceksem
Özelden foto atamıyorumÖzelden yazdım, detaylı anlatcam