HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,117
Güzel.biraz pahalıymış galiba ben bunları alıcam
Güzel.biraz pahalıymış galiba ben bunları alıcam
hocam rahatsız ediyorum ama sipariş verdikten sonra aklıma takıldı 1.5mm in karta olmaması gibi durum söz konusu olurmu yani 2mm almak yeribe 1.5mm ve 1 mm alsam eğer yeterli gelmezse üstüne 1 adet daha 1mm koyup 2mm yapsam bi sıkıntı olurmu ?Güzel.
1MM alıp üst üste koyabilirsiniz.hocam rahatsız ediyorum ama sipariş verdikten sonra aklıma takıldı 1.5mm in karta olmaması gibi durum söz konusu olurmu yani 2mm almak yeribe 1.5mm ve 1 mm alsam eğer yeterli gelmezse üstüne 1 adet daha 1mm koyup 2mm yapsam bi sıkıntı olurmu ?
kartın boyutlarını biliyorum dedim ama bazıları vramin 2mm vrm nin üstüne 1mm lik ped koymuş bazıları ise daha farklı yapmış o yüzden aklıma takıldı
bütçe varsa kryonautsence mx-6 mı almalıyım yoksa mx-4 mü ? malum 5700xt baya bi güç çekiyor
peki performansda sıkıntı yaşarmıyım 2mm liğe göre ?1MM alıp üst üste koyabilirsiniz.
bu ekran kartında pad çok profesyonelce yapılması gereken bir şey kafana göre yapamazsın yani en basit olarak kartta mevcut da olan pad kalınlığı neyse o boyut da kullanman lazım eğer kalın yaparsan chip ile blok arasında boşluk kalır ve chip ısınırpeki performansda sıkıntı yaşarmıyım 2mm liğe göre ?
tamamdır teşekkürlerbu ekran kartında pad çok profesyonelce yapılması gereken bir şey kafana göre yapamazsın yani en basit olarak kartta mevcut da olan pad kalınlığı neyse o boyut da kullanman lazım eğer kalın yaparsan chip ile blok arasında boşluk kalır ve chip ısınır
ben hep kryonaut tercih ediyorumtamamdır teşekkürler
bu arada mx-4 mü almalıyım mx-6 mı çok kararsız kaldım
o çok pahalıben hep krynout tercih ediyorum
ve 1 gramı ekran kartı için yeterli olurmu ki ?ben hep kryonaut tercih ediyorum
o çok pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve 1 gramı ekran kartı için yeterli olurmu ki ?
peki 1 gram yeter mi ?![]()
Thermal Grizzly Kryonaut Termal Macun 12.5W 1 Gram Yüksek Performanslı Fiyatı - Trendyol
Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5w-yüksek Performanslı Termal Mac yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
250tl ama değer
1 chip için yeterlipeki 1 gram yeter mi ?
sıvı metal beni aşar hocam iletken flandır o şimdi sistemi patlatmıyım1 chip için yeterli
![]()
Thermal Grizzly Conductonaut Likit Metal 1Gr 73W Yüksek Performan Fiyatları ve Özellikleri
Thermal Grizzly Conductonaut Likit Metal 1Gr 73W Yüksek Performan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
350ye sıvı metal var düşünürsen