🔥İndirim Crucial P5 Plus 2TB SSD - 6600 Mb/s Okuma - Amazon Germany - Kargo Dahil 3.553TL

Reaksiyon skoru
94
SSD Linki

Hem 2Tb hem hızlı olsun istiyorsanız bence bu fiyata iyi bir ssd.
Akakçedeki fiyatlara da buradan bakabilirsiniz.
6600 Mb/s okuma, 5000 Mb/s yazma hızları var.

Ayrıca amazonda vade farksız 6 taksit imkanı da var. Yalnızca almanyadan geldiği için 2 hafta sonrasına teslimat gözüküyor bende. Daha önce xbox gamepad almıştım amazon almanyadan, sıkıntısız teslim aldım ama almanyayı dolaştı bi de hollanda görüp geldi bana 😂

Fiyata dair bir fikrim yok lakin yurtdışı harcamalarına taksit sınırlaması getirildi. Ona göre değerlendirin. Uzunca bir süre için son şans olabilir.

Yani piyasaya göre bana normal geldi fiyatı taksit avantajı olması iyi tabi

SSD Linki

Hem 2Tb hem hızlı olsun istiyorsanız bence bu fiyata iyi bir ssd.
Akakçedeki fiyatlara da buradan bakabilirsiniz.
6600 Mb/s okuma, 5000 Mb/s yazma hızları var.

Ayrıca amazonda vade farksız 6 taksit imkanı da var. Yalnızca almanyadan geldiği için 2 hafta sonrasına teslimat gözüküyor bende. Daha önce xbox gamepad almıştım amazon almanyadan, sıkıntısız teslim aldım ama almanyayı dolaştı bi de hollanda görüp geldi bana 😂
Okuma yazma 7000 olan kingston kc300, samsung 990 pro 4.5 5k falan bunun fiyatı iyi

Patriot alınabilir depolama amaçlı ucuzmuş o fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Netac markası nasıldır bilmem ama nv7000 modeli var oldukça hızlı duruyor 3500 lira civarında. Araştırmadım ama crucial daha mantıklı kalıyor marka açısından

Son düzenleme:
Özellikle oyuncu için 7000i zorlamaya gerek yok. 2tb hafıza olarak bence iyi bir fiyat
yani gerek yok bunu fiyatıda iyi hatta amazonda patriot var 2000 tl şuan geçen gün paylaştılar forumda

Screenshot_20230805_190305_Chrome.jpg

Evet 2Gb DRAM var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakmak istersen https://www.techpowerup.com/ssd-specs/crucial-p5-plus-2-tb.d108

Laptop için almayı düşünüyorum. Isınma sorunu var mı Samsung evo 970 plus gibi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri