❌İndirim Bitti! 🔥🔥 KATSUTA OYUNCU MOUSE 80 LİRA ( kupon + nasys ile 65 lira ) 🔥🔥

A_TURAN_A

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,112
%10 KUPONLA 72 LİRA NAYSI DA KULLANIRSANIZ 65 LİRAYA GELİYOR UYGUN FİYATLI MOUSE ARAYAN VARSA BAKABİLİR

YAZILIMI MEVCUT
RGB
INSTANT A725F SENSÖR

ÜRÜN LİNKİ

İNCELEME VİDEOSU

e819d84e-15f1-4390-acd6-9dde44719722.jpg
1691369159179.png
1691369191874.png
1691369249260.png

1691366923905.png

Son düzenleme:
Bilgisayarı ilk aldığımda param kalmadığı için mecbur almıştım 1 ay kullanmıştım ağır bı mouse ve oyun için çok ideal değil glourius model ı ya geçtiğimde 10 yıl çağ atlamıştım resmen
72 liralık mouse dan 900 liralık mouse geçince tabi çağ atlarsınız 😂 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarı ilk aldığımda param kalmadığı için mecbur almıştım 1 ay kullanmıştım ağır bı mouse ve oyun için çok ideal değil glourius model ı ya geçtiğimde 10 yıl çağ atlamıştım resmen
yedek olarak alınır mı peki sizce malzeme kalitesi nasıl yazılımı felan

Son düzenleme:
72 liralık mouse dan 900 liralık mouse geçince tabi çağ atlarsınız 😂 😂

yedek olarak alınır mı peki siz ce malzeme kalitesi nasıl yazılımı felan
Yani normal bı mouse olarak kullanırsan güzel

Şimdi ben bu mouse'u yedek olarak alsam, nays hesabım yok annemin üzerine nays hesabı açsam ordan tekrar naystaki parayı annemin hesabına gönderebiliyor muyum?

Şimdi ben bu mouse'u yedek olarak alsam, nays hesabım yok annemin üzerine nays hesabı açsam ordan tekrar naystaki parayı annemin hesabına gönderebiliyor muyum?
Nays da para göndermek için kimlik doğrulaması gerekiyor annenizin müşteri hizmetleriyle görüşmesi gerekir para gönderme işlemi yapmanız için

Nays da para göndermek için kimlik doğrulaması gerekiyor annenizin müşteri hizmetleriyle görüşmesi gerekir para gönderme işlemi yapmanız için
Anladım teşekkürler

muhtemelen rampage slash ile aynı mouse eğer o mouse ise ben olsam asla almam ne lanet bir mouseydi isterse 50tl olsun a4tech ofis mousesi alırımda bunu almam

Rampage Claw SMX-G38 ile aynı sensörü , rampage slash ın sensörü daha dandik

Çok güzel mouse tıklıyosun patlıyo.

Okulda hocada vardı plastği, plastik m onu bile bilmiyorum kağıt gibi bir şeydi.

Kaç gram?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,864
Üyeler
186,686
Son üye
berkerr
Geri