Piranha kullanıyordum zaten . Yakında pert olacak gibi. Almak mantıklı o zaman.avantaj ürünü olduğu için tık hızı kuponu kulanılmıyor sadece %10 kullanılıyor
Piranha kullanıyordum zaten . Yakında pert olacak gibi. Almak mantıklı o zaman.avantaj ürünü olduğu için tık hızı kuponu kulanılmıyor sadece %10 kullanılıyor
bence kesinlikle mantıklı pişman olmazsınız 500 lira altına böyle mouse imkansız diye biliyorumPiranha kullanıyordum zaten . Yakında pert olacak gibi. Almak mantıklı o zaman.
aaa iki ürün birleştirince kullanılabiliyorsa çok mantıklıben aldığımda kullanmıştım. Belki mouse pad de olduğu için.
Tık hızında kupon kullanılıyor mu kullanılmıyor mu hocam ?bence kesinlikle mantıklı pişman olmazsınız 500 lira altına böyle mouse imkansız diye biliyorum
avantaj ürünlerinin hiçbirinde ben kullanamadım belki arkadaş aldığı zman avantaj ürünü olmayabilir ya da 2 ürün birleştiği için kullanıyorda olabilir denemek lazım. Stok bitebilir ama bence çünkü bitmişti bir ara yeni geldi stok az olabilirTık hızında kupon kullanılıyor mu kullanılmıyor mu hocam ?