BERKANY
80+ Silver
Dahası
Alınmaz olarak anladım almadım teşekkür ederim
150/160 gram vardır hocamKaç gram?
111 GRAM diyor inceleme videosunda?150/160 gram vardır hocam
kablosuyla berabermi ayrımı ? ben daha önce kullandım 111gr olduğu sanmıyorum111 GRAM diyor inceleme videosunda?
Sadece kafası.kablosuyla berabermi ayrımı ? ben daha önce kullandım 111gr olduğu sanmıyorum
kabloyla 150 vardır dediğim gibi hocam çok dandik ve ağır bir kablosu varSadece kafası.
N11 Tık kuponu verirse 2 i 100 liraya gelir olmadı alacağım. Varsa bu fiyatlara başka öneriniz onu alayım.kabloyla 150 vardır dediğim gibi hocam çok dandik ve ağır bir kablosu var
150tlniz varsa performax xotran alın hocam şuan kullanıyorun katsutayla aralarında dağlar kadar fark varN11 Tık kuponu verirse 2 i 100 liraya gelir olmadı alacağım. Varsa bu fiyatlara başka öneriniz onu alayım.
xotran büyük mü küçük mü?150tlniz varsa performax xotran alın hocam şuan kullanıyorun katsutayla aralarında dağlar kadar fark var
normal boyutta hocamxotran büyük mü küçük mü?
Avantaj ürünlerinde tık hızı kuponu kullanılmıyor sadece yüzde 10 luk kupon kullanılabiliyor. Performax mouse da avantaj ürünü tık hızı onda da kullanılmıyorN11 Tık kuponu verirse 2 i 100 liraya gelir olmadı alacağım. Varsa bu fiyatlara başka öneriniz onu alayım.