kullanmalık alınır mı? hocamben 120 liraya almıştım parasına değer bir mouse soru sorabilir almak istiyen arkadaşlar
hissiyatı güzel demi hocam odun tutuo gibi olmuyoben 1 senedir kullanıyorum çok memnunum ele oturması vs.İdarelik aldım ama 1.ci mousem oldu
yaklaşık 3 aydır kullanıyorum şuanlık bi sorun göremedim o yüzden uzun süreli bişey diyemem en beğendiğim özelliği kendi driver ı olmasıkullanmalık alınır mı? hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani yedek olarak değil 1-2 sene kullanıurım tahmşini
yaklaşık 3 aydır kullanıyorum şuanlık bi sorun göremedim o yüzden uzun süreli bişey diyemem en beğendiğim özelliği kendi driver ı olması
ben 1 senedir kullanıyorum çok memnunum ele oturması vs.İdarelik aldım ama 1.ci mousem oldu
Hocam tuş zaten çok sert pratik kullanım için berbat.Üstüne başparmak geride olduğu için fareyi kavrayamıyorum ama alıştım tabi.niye hocam bence ele gayet güzel oturmasını sağlıyor
benim elime tam oturmasını sağlıyo hocam ben çok sevdim o tuşuun yeriniHocam tuş zaten çok sert pratik kullanım için berbat.Üstüne başparmak geride olduğu için fareyi kavrayamıyorum ama alıştım tabi.
Keşke biraz daha yumuşak olsaydı.benim elime tam oturmasını sağlıyo hocam ben çok sevdim o tuşuun yerini
Ben bazen yanlışlıkla basiyorumKeşke biraz daha yumuşak olsaydı.
evet daha iyi olabilirdiKeşke biraz daha yumuşak olsaydı.