Öneri Dying light 2'yi bitirdim ekstra napabilirim?

Knnmw

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,440
Oyun bitti biraz yan görev falan kaldı ama ekstra yapacak bir şey var mı ? @Che_ hocam sen baya bir oynamıştım galiba oyunu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
DLCler ve yan gorevler var

Glitch ve Dev weapon lara yönelebilirsin eğlenceli oluyor genelde bulması ve kullanması.

Bloody ties var galiba ama ona da kısa demişler bazıları kötü falan demiş tam anlayamadım.
Hocam ben de oynamadim onu ama baska yapacak bisi aklima gelmiyor

Hocam ben de oynamadim onu ama baska yapacak bisi aklima gelmiyor
Oyunu almadan önce net 80 saat oynanır falan diyorlardı ama biraz imkansız gibi geldi bana olsa olsa 60 saat falan olur gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

efsaneviye çıktınmı bende ona uğraşıyom az kaldı
9 Levelde olunan şeyi diyorsanız hayır ulaşmadım. Ulaşınca ne oluyor ?

Keşke hikayeyi sona bırakıp önce yan görevleri yapsaydım öyle daha iyi olurdu gibime geldi.

Başka bir oyuna geçebilirsin. Daha çok zevk alacağını taahhüt ediyorum. Tabi seçtiğin oyunun oyun profiline ters olmaması lazım.

Oyunu almadan önce net 80 saat oynanır falan diyorlardı ama biraz imkansız gibi geldi bana olsa olsa 60 saat falan olur gibi.

9 Levelde olunan şeyi diyorsanız hayır ulaşmadım. Ulaşınca ne oluyor ?

Keşke hikayeyi sona bırakıp önce yan görevleri yapsaydım öyle daha iyi olurdu gibime geldi.
Bos bi olay hocam o, hasar yukseltmesi falan veriyor

Cyberpunk 2077 geçmeyi düşünüyordum.
Yani sürekli aldığın tadı, tükettiğin ürünü değiştirirsen daha keyif alırsın oyun oynamaktan. Benim oyun profilime DL2 gibi dolu bir oyunun arkasına bir de Cyberpunk 2077 zor olurdu. Yani kendimi biliyordum. Ama sen kaldırabikeceksen oyna. Sana önerim farklı oyun türlerine bak. Sürekli aksiyondan gitme. Bir zaman gelir oyun oynamak keyif vermiyor dersin. Enis Cherryson ı örnek alıyorum ben. Kütüphanemde hem aksiyon hem RPG hem bulmaca hem pixel art hem de strateji oyunu var. Oyun kültürünü geliştir.

Geri