Steam 200 tl oyun önerisi

Bor4

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
404
arkadaşlar acil oyun önerir misiniz? 200 TL'ye

hangi tarz seviyorsun

spec ops al 60 dishonered indirimde onu al 17 the wolf among us al 40 üstüne de dürüm ayran al güzel insan
rim world ve untitled goose game aldım belki rimworld iade edip doom eternal alırım şuan gamepassten yükleiyor ilk test edicem

1691446288708.png

1691446299139.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu oyun 190tl etmez bence.
24 TL di zaten zam yedi, en detaylı zombi oyunlarından birisidir.

24 TL di zaten zam yedi, en detaylı zombi oyunlarından birisidir.
Hocam zam yedi doğru detaylı falan ama oyuna bakınca hiç o parayı veresim gelmiyor.
Öneri olarak mafia, ets 2, ats, bf1, Doom eternal, stardew valley, disco elysium önerebilirim.

rim world ve untitled goose game aldım belki rimworld iade edip doom eternal alırım şuan gamepassten yükleiyor ilk test edicem
rimworld çok güzel bir oyun modlar ile en az +100 saat eklersin oyuna dlc paketleri pahalı onları dışarıdan elde etmenin yolu var dlc paketleri de +100 saat eklese en az 300 saatin var oyunda

Farklı bir şeyler arıyorsan Vampyr va rç

rimworld çok güzel bir oyun modlar ile en az +100 saat eklersin oyuna dlc paketleri pahalı onları dışarıdan elde etmenin yolu var dlc paketleri de +100 saat eklese en az 300 saatin var oyunda
sadece türe pek yatkın değilim doom + skyrim alsam daha iyi olabilir emin değilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doom - DOOM ETERNAL
rimworld aldım fena değil ama tam benlik değil türü iade edip doom eternal alınrımı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,727
Üyeler
195,133
Son üye
efeataege
Geri