rpg aksiyon fps multi single indie 2 d 3d roguelike soulslike yarış dışı her türe açığımhangi tarz seviyorsun
spec ops al 60 dishonered indirimde onu al 17 the wolf among us al 40 üstüne de dürüm ayran al güzel insanarkadaşlar acil oyun önerir misiniz? 200 TL'ye
rim world ve untitled goose game aldım belki rimworld iade edip doom eternal alırım şuan gamepassten yükleiyor ilk test edicemspec ops al 60 dishonered indirimde onu al 17 the wolf among us al 40 üstüne de dürüm ayran al güzel insan
Bu oyun 190tl etmez bence.project zomboid
24 TL di zaten zam yedi, en detaylı zombi oyunlarından birisidir.Bu oyun 190tl etmez bence.
Hocam zam yedi doğru detaylı falan ama oyuna bakınca hiç o parayı veresim gelmiyor.24 TL di zaten zam yedi, en detaylı zombi oyunlarından birisidir.
rimworld çok güzel bir oyun modlar ile en az +100 saat eklersin oyuna dlc paketleri pahalı onları dışarıdan elde etmenin yolu var dlc paketleri de +100 saat eklese en az 300 saatin var oyundarim world ve untitled goose game aldım belki rimworld iade edip doom eternal alırım şuan gamepassten yükleiyor ilk test edicem
Doom - DOOM ETERNALrpg aksiyon fps multi single indie 2 d 3d roguelike soulslike yarış dışı her türe açığım
sadece türe pek yatkın değilim doom + skyrim alsam daha iyi olabilir emin değilimrimworld çok güzel bir oyun modlar ile en az +100 saat eklersin oyuna dlc paketleri pahalı onları dışarıdan elde etmenin yolu var dlc paketleri de +100 saat eklese en az 300 saatin var oyunda
rimworld aldım fena değil ama tam benlik değil türü iade edip doom eternal alınrımı ?Doom - DOOM ETERNAL