Xiaomi redmi pad vs matepad 11 2023

RB.01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
154
Şimdi ağalar ben tablet almak istiyorum. Kullanım amacım değişir mesela birkaç yıl ders için kullanacağım artı olarak çizim yapacağım ve oyun oynayacağım. 2000Tl'ye değer mi Matepad 11 2023 almaya yani Xiaomi redmi pad ne kdr iyi olursa olsun bildiğim kadarıyla palm rejection desteklemiyor. Çizim için illa eldiven almam gerek. Bir başka sorma sebebim de işlemci matepad 11 'deki işlemci snapdragon 865 Xiaomi'deki ise helio g99. Hangisinin performansı daha iyi bir aydınlatırsanız sevinirim. Google işini hallederim o basit. Şimdi 8700Tl'ye değer mi Matepad 11 yoksa Xiaomi alıp çizimi laptopdan grafik tabletten mi yapayım

tabii ki değer çok fark var kesinlikle matepad 11.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende matepad 11, kuzenimde redmi pad var kıyas kabul etmiyorum bile.

MatePad 11de google servislerini kullanıyor musun? Harmony ürkütüyor hiç kullanmadım
youtube vanced kullanıyorum ve gmaile tarayıcıdan giriyorum.

harmony os gayet iyi.

Google hizmetleri için apk indiriyorsunuz. Üniversitemin uygulamasını indirmek için apk indirmek zorundayım. Apk indirdiğimiz sitede kandırmacalar (hani şu virüslü olan sitelerde yalandan indir butonları varya) vs. var. İnsan herhangi bir şey indirmek istese korkuyor. Donanımı iyi fakat tabletin o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Tablet arayışındayım pek çok tableti araştırdım ama sizin gibi bilgili olamam çünkü siz kullanıyorsunuz tableti. İnsan oğlu kendi aldığı ürünü kötülemiyor. O yüzden objektif olmadığınızı düşünüyorum.

Google hizmetleri için apk indiriyorsunuz. Üniversitemin uygulamasını indirmek için apk indirmek zorundayım. Apk indirdiğimiz sitede kandırmacalar (hani şu virüslü olan sitelerde yalandan indir butonları varya) vs. var. İnsan herhangi bir şey indirmek istese korkuyor. Donanımı iyi fakat tabletin o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Tablet arayışındayım pek çok tableti araştırdım ama sizin gibi bilgili olamam çünkü siz kullanıyorsunuz tableti. İnsan oğlu kendi aldığı ürünü kötülemiyor. O yüzden objektif olmadığınızı düşünüyorum.
Hocam peki ne önerirsiniz bu fiyata. Samsung ürünlerine baktım donanımları ciddi anlamda iyi değil ya da en azından bununla karşılaştırılamaz. Ya da biliyorsanız 9000tlye ne önerirsiniz kalemli tablet istiyorum hocam ders için alacağım

Honor pad 8 kalem destekliyor mu

Son düzenleme:
bende matepad air kullanıyorum cihaz düzenli virüs tarama yapıyor ve kaspersky ile anlaşmalı ayrıca apk pure aurora store gibi uygulamalar güvenilir o 2 uygulama fazla fazla yetiyor o uygulamalar dışı indirmek sana kalmış androiddede yüklesen risk matepad 11 bilmem ama air ipad katili ipad mini 5 ve ipad pro 2017 120 hz kullanan biri olarak söylüyorum fanboyluk yapmıyorum huawei e

bende matepad air kullanıyorum cihaz düzenli virüs tarama yapıyor ve kaspersky ile anlaşmalı ayrıca apk pure aurora store gibi uygulamalar güvenilir o 2 uygulama fazla fazla yetiyor o uygulamalar dışı indirmek sana kalmış androiddede yüklesen risk matepad 11 bilmem ama air ipad katili ipad mini 5 ve ipad pro 2017 120 hz kullanan biri olarak söylüyorum fanboyluk yapmıyorum huawei e
kesinlikle katılıyorum. kötü özellik olarak google fotoğraflara erişemedim ve ana ekranda akıcı değil yani 120hz olmasına rağmen 60hz gibi tepki veriyor.

kesinlikle katılıyorum. kötü özellik olarak google fotoğraflara erişemedim ve ana ekranda akıcı değil yani 120hz olmasına rağmen 60hz gibi tepki veriyor.
o 60 hz hissi ayarlara gir ekrana tıkla yenileme hızın yüksek yap 60 gibi hissediyorsun çünkü dinamik modda pil amaçlı 60 o mod kapalıyken 144 hz oluyor matepad air

Geri