Yardım Telefon Önerisi

Hepsi burada da 2999 TL yazıyor :/

Onlar internet fiyatları. Telefoncularda yurt dışından getirilmiş içinde İMEİ olmayan telefonlar var. Benim telefonum A7 2018 aldığım zaman internette 2500 TL idi ama ben 1300 TL'ye aldım.

Onlar internet fiyatları. Telefoncularda yurt dışından getirilmiş içinde İMEİ olmayan telefonlar var. Benim telefonum A7 2018 aldığım zaman internette 2500 TL idi ama ben 1300 TL'ye aldım.
İMEİ'siz telefon almak yasal bir şey mi ?

İMEİ'siz telefon almak yasal bir şey mi ?
Vergiler olmadan direk kendi fiyatından alıyorsun.
Etik değil fakat maliyet azalması için çoğu telefoncu böyle satıyor.
Tırlarla ülkeye giriyor denetim olmadan vergisiz şekilde alıyorsun.

Vergiler olmadan direk kendi fiyatından alıyorsun.
Etik değil fakat maliyet azalması için çoğu telefoncu böyle satıyor.
Tırlarla ülkeye giriyor denetim olmadan vergisiz şekilde alıyorsun.
Hmm hiç karşılaşmadığım bir uygulama.

1700 tl'ye piyasada iyi telefon hiç ne yazık ki. Ama illa da lazımsa ve alacaksan
Öneririm

Desteklik duruma düşmemeye bak sen. Yoksa diğer telefonlardan hiç bi' cacık olmaz. Ya da paralel ithalata bakabilirsin güvendiğin biri varsa. Türkiye'de telefonu hemen hemen tüm ülkelerden daha pahalıya alıyoruz. :(

Desteklik duruma düşmemeye bak sen. Yoksa diğer telefonlardan hiç bi' cacık olmaz. Ya da paralel ithalata bakabilirsin güvendiğin biri varsa. Türkiye'de telefonu hemen hemen tüm ülkelerden daha pahalıya alıyoruz. :(
Kanada'da amcam yaşıyor acaba onunla bir şekilde halledebilir miyim deneyeyim şansımı.

Kanada'da yaşayan amcandan alacağın telefon bu bütçen olduğu sürece daha pahalıya gelir. Gelen telefonu kayıt ettirmek 1800 ₺ oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,439
Üyeler
187,678
Son üye
Gamer1090
Geri