legalizeitpls
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 1500
bi kaç gün önce 5600 işlemci aldım boşta 65 yük altında 95-96 dereceyi görüyor b450m anakartım bana güzel bir soğutucu önerir misiniz. Sıvı soğutma düşünmüyorum.
evet mx4 macun aldım sıcaklığın çok yükselmemesi için ama fayda etmediSuanda stok sogutucu mu kullaniyorsunuz
224xts.bi kaç gün önce 5600 işlemci aldım boşta 65 yük altında 95-96 dereceyi görüyor b450m anakartım bana güzel bir soğutucu önerir misiniz. Sıvı soğutma düşünmüyorum.
en azından core performance boost u kapatmanı tavsiye ederimbi kaç gün önce 5600 işlemci aldım boşta 65 yük altında 95-96 dereceyi görüyor b450m anakartım bana güzel bir soğutucu önerir misiniz. Sıvı soğutma düşünmüyorum.
hocam buda çok pahalıymış224xts.
bu oyunlarda fps i etkiler mien azından core performance boost u kapatmanı tavsiye ederim
sogutucu olarak kule tipi snowman t6 öneririm güzel sogutur onun dışında amd wraith prism var bildigim kadarıyla geri kalan sogutucuları pek bilmiyorum
evet sıcaklık drop ve düşük fpse yol açarhocam buda çok pahalıymış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu oyunlarda fps i etkiler mi
214xt yede bakabilirsinizhocam buda çok pahalıymış
core performance boost elbette fpsi düşürür fakat işlemci artık çok ısınmaz en azındanhocam buda çok pahalıymış
214xt alayım ben o zaman hocam 70-75 derecelere düşürebilirsem yeterli diye düşünüyorumcore performance boost elbette fpsi düşürür fakat işlemci artık çok ısınmaz en azından
O zaman ag400/214xt bütçe yoksada t6 ultra.hocam buda çok pahalıymış
hocam peki bu 214xt b450m anakarta sığar mı 2 ram slotumda doluO zaman ag400/214xt bütçe yoksada t6 ultra.
Sığar.https://www.hepsiburada.com/id-cool...-x_cT2O0YWpreF2L3sxoCgQEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bu soğutucu iş görür umarım
hocam peki bu 214xt b450m anakarta sığar mı 2 ram slotumda dolu