Starfield vs Baldur's Gate 3

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,522
Bu iki oyundan birini net alacağım ama hangisini alacağım konusunda oldukça kararsızım. Starfield gamepass de var biliyorum ama bu kadar uzun soluklu bir oyunu kiralar gibi oynamak yerine sahip olmayı tercih ederim.

İki türde gayet severek oynayacağım türler ona göre tavsiye verebilirseniz sevinirim.

Bu iki oyundan birini net alacağım ama hangisini alacağım konusunda oldukça kararsızım. Starfield gamepass de var biliyorum ama bu kadar uzun soluklu bir oyunu kiralar gibi oynamak yerine sahip olmayı tercih ederim.

İki türde gayet severek oynayacağım türler ona göre tavsiye verebilirseniz sevinirim.
Hocam 50 liraya sınırsız gampass'ler satılıyor onlardan alabilirsiniz starfield için, ama baldurs Gate için herhangi bir şey bulunmuyor ondan dolayı Baldurs Gate almanızı öneririm

Not: 2 oyunuda çok fazla bilmiyorum

Baldurs gate bundan 2 3 ay önce fln 250 olduğu için 800 bana absürt geliyor benim içim elvermezdi fiyatından değil sadece bu artıştan dolayı. Onun dışında dnd severim ama oyun yine de çok karmaşık geldi bana oynayamadım.

Hocam 50 liraya sınırsız gampass'ler satılıyor onlardan alabilirsiniz starfield için, ama baldurs Gate için herhangi bir şey bulunmuyor ondan dolayı Baldurs Gate almanızı öneririm

Not: 2 oyunuda çok fazla bilmiyorum
Hocam 50TL ye sınırsız gamepass mi? O nasıl oluyor?

Temalar ve yapilar cok farkli. Sizin zevkinize kalan bir tercih hocam.

Baldurs gate bundan 2 3 ay önce fln 250 olduğu için 800 bana absürt geliyor benim içim elvermezdi fiyatından değil sadece bu artıştan dolayı. Onun dışında dnd severim ama oyun yine de çok karmaşık geldi bana oynayamadım.
Hocam artış sadece Baldur's Gate 3 de yaşamadığı için benim içim gayet el veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temalar ve yapilar cok farkli. Sizin zevkinize kalan bir tercih hocam.
Evet biliyorum ama her iki tema da gayet sevdiğim temalar. Bu yüzden kararsızım aslında.
Bir de Baldur's Gate 3 ün Türkçe olması ayrıca dikkatimi çekiyor.

Şöyle hocam bir adam gamepass alıyor sonra onu 100 kişiye Kıralıyor 50 TL'den. Sadece ubisoft ve ea Play oyunlarını oynayamıyorsunuz o kadar
Şu 30TL ye Elden Ring'in olduğu hesaplar gibi yani. Yok hocam böyle şeylerle pek haşır neşir değilim. Teşekkürler.

starfield al

Keyim gelince sana 400 TL'den verebilirim starfield'ı.
Yok hocam benim 900 den alacak durumum var teşekkürler. Başkalarına teklif edebilirsiniz.

Neden Starfield hocam. Söyleyebilirmisiniz?

Hayır hocam Öyle bir şey değil o dediğiniz olay offline oynanıyor bunda online da oynanıyor
Bir araştırayım hocam.

Baldurs gate 3 kendini kanıtlamış bir oyun. Starfield ise çok hypelandı ama kötü de çıkabilir. 3 hafta daha beklerim dersen çıktıktan sonra starfield ama şimdi alacak isen baldurs gate 3.

Geri