A-101 OLA BİSİKLET ALİNİR Mİ

yalnızbiri01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
839
17 ağustosta 12500tl ye ola bisiklet geliyor ve ben elektrikli bisikletler den anlamadığım için bu konuyu açtım tavsiyeniz var mi

benımde merak ettiğim bi konu motor gıbı kendi mi gidiyo pedalları falan var yokuşta güç yetmeyince mı pedalı kullanıyoruz falan bilgilenmek lazım 10kya kuba olan modeli görüyorum bende kaç gündür

OLA markasını hiç duymadım Kuba-RKS gibi bilindik markalar geliyor o fiyatlara diye hatırlıyorum

OLA markasını hiç duymadım Kuba-RKS gibi bilindik markalar geliyor o fiyatlara diye hatırlıyorum
Ola yeni bir marka ve kapanyali ilk çıkışa özel şu anlık bir risk alacağım fakat sadece özelikleri iyi mi diye soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benımde merak ettiğim bi konu motor gıbı kendi mi gidiyo pedalları falan var yokuşta güç yetmeyince mı pedalı kullanıyoruz falan bilgilenmek lazım 10kya kuba olan modeli görüyorum bende kaç gündür
Özellikleri iyi mi peki

Ola yeni bir marka ve kapanyali ilk çıkışa özel şu anlık bir risk alacağım fakat sadece özelikleri iyi mi diye soruyorum

Özellikleri iyi mi peki
Bilmiyorum ki

Özellikleri iyi mi peki
250w motoru var 5 saatte şarj oluyo 25km hızla gidiyo falan filan pek anlamıyorum bende bugun bi bakındım 10kya mis gibi ulaşım aracı ama şehrimde bisiklet yolu yok diye çok tehlikeli dediler

250w motoru var 5 saatte şarj oluyo 25km hızla gidiyo falan filan pek anlamıyorum bende bugun bi bakındım 10kya mis gibi ulaşım aracı ama şehrimde bisiklet yolu yok diye çok tehlikeli dediler
Bir arkadasimda vardı rks bana tekeri kalın olursa sıkıntı olmaz demisti

17 ağustosta 12500tl ye ola bisiklet geliyor ve ben elektrikli bisikletler den anlamadığım için bu konuyu açtım tavsiyeniz var mi
Volta aldık bi hata ettik :D birde böyle ismini cismini bilmediğimiz bisikletleri tavsiye etmem bulabiliyorsanız citycoco gibi markalardan bulun

Bilemedim ya ya kaliteli çıkarsa o da var
Benden söylemesi büyük ihtimal o da kalitesiz çin malı şeylerden mesela benim volta apec bisikletin gidonu gacırdıyor frenler tutmuyor pedaller kırık rulman kırıldı allah düşmanımın başına vermesin bir an önce satıp honda today düşünüyorum bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,824
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri