yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 839
17 ağustosta 12500tl ye ola bisiklet geliyor ve ben elektrikli bisikletler den anlamadığım için bu konuyu açtım tavsiyeniz var mi
Ola yeni bir marka ve kapanyali ilk çıkışa özel şu anlık bir risk alacağım fakat sadece özelikleri iyi mi diye soruyorumOLA markasını hiç duymadım Kuba-RKS gibi bilindik markalar geliyor o fiyatlara diye hatırlıyorum
Özellikleri iyi mi pekibenımde merak ettiğim bi konu motor gıbı kendi mi gidiyo pedalları falan var yokuşta güç yetmeyince mı pedalı kullanıyoruz falan bilgilenmek lazım 10kya kuba olan modeli görüyorum bende kaç gündür
Bilmiyorum kiOla yeni bir marka ve kapanyali ilk çıkışa özel şu anlık bir risk alacağım fakat sadece özelikleri iyi mi diye soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özellikleri iyi mi peki
Anlayan bir tanıdığın var mı peki etiketlemeBilmiyorum ki
Yok ama ben aktüelde incelediğimde çok farklı bir olay görmedim kubadan farklı.Anlayan bir tanıdığın var mı peki etiketleme
Bilemiyorum biri 16 diğeri 20 jantYok ama ben aktüelde incelediğimde çok farklı bir olay görmedim kubadan farklı.
250w motoru var 5 saatte şarj oluyo 25km hızla gidiyo falan filan pek anlamıyorum bende bugun bi bakındım 10kya mis gibi ulaşım aracı ama şehrimde bisiklet yolu yok diye çok tehlikeli dedilerOla yeni bir marka ve kapanyali ilk çıkışa özel şu anlık bir risk alacağım fakat sadece özelikleri iyi mi diye soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özellikleri iyi mi peki
Bir arkadasimda vardı rks bana tekeri kalın olursa sıkıntı olmaz demisti250w motoru var 5 saatte şarj oluyo 25km hızla gidiyo falan filan pek anlamıyorum bende bugun bi bakındım 10kya mis gibi ulaşım aracı ama şehrimde bisiklet yolu yok diye çok tehlikeli dediler
Volta aldık bi hata ettik17 ağustosta 12500tl ye ola bisiklet geliyor ve ben elektrikli bisikletler den anlamadığım için bu konuyu açtım tavsiyeniz var mi
Bilemedim ya ya kaliteli çıkarsa o da varVolta aldık bi hata ettikbirde böyle ismini cismini bilmediğimiz bisikletleri tavsiye etmem bulabiliyorsanız citycoco gibi markalardan bulun
Benden söylemesi büyük ihtimal o da kalitesiz çin malı şeylerden mesela benim volta apec bisikletin gidonu gacırdıyor frenler tutmuyor pedaller kırık rulman kırıldı allah düşmanımın başına vermesin bir an önce satıp honda today düşünüyorum bendeBilemedim ya ya kaliteli çıkarsa o da var