Neler Yeni

A-101 OLA BİSİKLET ALİNİR Mİ

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
muhammed samet
17 ağustosta 12500tl ye ola bisiklet geliyor ve ben elektrikli bisikletler den anlamadığım için bu konuyu açtım tavsiyeniz var mi

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
benımde merak ettiğim bi konu motor gıbı kendi mi gidiyo pedalları falan var yokuşta güç yetmeyince mı pedalı kullanıyoruz falan bilgilenmek lazım 10kya kuba olan modeli görüyorum bende kaç gündür

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Mert
OLA markasını hiç duymadım Kuba-RKS gibi bilindik markalar geliyor o fiyatlara diye hatırlıyorum

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
muhammed samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
OLA markasını hiç duymadım Kuba-RKS gibi bilindik markalar geliyor o fiyatlara diye hatırlıyorum
Ola yeni bir marka ve kapanyali ilk çıkışa özel şu anlık bir risk alacağım fakat sadece özelikleri iyi mi diye soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

benımde merak ettiğim bi konu motor gıbı kendi mi gidiyo pedalları falan var yokuşta güç yetmeyince mı pedalı kullanıyoruz falan bilgilenmek lazım 10kya kuba olan modeli görüyorum bende kaç gündür
Özellikleri iyi mi peki

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Mert
Ola yeni bir marka ve kapanyali ilk çıkışa özel şu anlık bir risk alacağım fakat sadece özelikleri iyi mi diye soruyorum

Özellikleri iyi mi peki
Bilmiyorum ki

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Mert

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler

Özellikleri iyi mi peki
250w motoru var 5 saatte şarj oluyo 25km hızla gidiyo falan filan pek anlamıyorum bende bugun bi bakındım 10kya mis gibi ulaşım aracı ama şehrimde bisiklet yolu yok diye çok tehlikeli dediler

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
muhammed samet
250w motoru var 5 saatte şarj oluyo 25km hızla gidiyo falan filan pek anlamıyorum bende bugun bi bakındım 10kya mis gibi ulaşım aracı ama şehrimde bisiklet yolu yok diye çok tehlikeli dediler
Bir arkadasimda vardı rks bana tekeri kalın olursa sıkıntı olmaz demisti

Starlex

80+ Silver
17 ağustosta 12500tl ye ola bisiklet geliyor ve ben elektrikli bisikletler den anlamadığım için bu konuyu açtım tavsiyeniz var mi
Volta aldık bi hata ettik :D birde böyle ismini cismini bilmediğimiz bisikletleri tavsiye etmem bulabiliyorsanız citycoco gibi markalardan bulun

Starlex

80+ Silver
Bilemedim ya ya kaliteli çıkarsa o da var
Benden söylemesi büyük ihtimal o da kalitesiz çin malı şeylerden mesela benim volta apec bisikletin gidonu gacırdıyor frenler tutmuyor pedaller kırık rulman kırıldı allah düşmanımın başına vermesin bir an önce satıp honda today düşünüyorum bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,859
Üyeler
166,847
Son üye
06denizhan
Top Bottom