Gainer almayı düşünüyorum

ReDanger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
769
İyi akşamlar öncelikle. Yaşıma çok çok zayıfım. Yaş 16 kilo 50. Yemek yeme alışkanlığım yok. Aklımdaki ilk soru şu. Gainer tam olarak nedir? Ne gibi durumlarda kullanılır? Diğer bir soru ben spora gitmesem gainerin bana herhangi bir zararı veya etkisizliği olurmu. Evde yatan bi tip değilim günde 2 3 saate yakın futbol oynuyorum.

ALMA. Çoğunun içine şekeri basıyorlar. Makarna pilav ye daha sağlıklı. İçmesi de zor bunları şekerli olduğu için. Heveslenme boşuna bence.

Gainer direk karbonhidrat. Onun yerine yemek yemen daha yararlı olacaktır. Ama bi zararı olmaz
Usta yemek yiyemiyom valla ya. 1 gün 2 gün 3.gün gün boyu yemek yiyemiyom.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ALMA. Çoğunun içine şekeri basıyorlar. Makarna pilav ye daha sağlıklı. İçmesi de zor bunları şekerli olduğu için. Heveslenme boşuna bence.
Şeker basılmamış olan varmıdır. Veya yemek gene yesem ama fazla bir şekilde değil. Gaineride destek olarak kullansam.

Hastalık felan m bi doktora gitmen daha faydalı bide boy?
Boy 1.71. Doktora 3 4 kez gittim boyum eskiden baya kısyadı. 1.45 falandım 2 sene öncesine kadar. Sonra 1 sene sadece barfiks çekerek 26cm boy attım. Kiloyada sorun değil normal diyolar.

Usta yemek yiyemiyom valla ya. 1 gün 2 gün 3.gün gün boyu yemek yiyemiyom.

Şeker basılmamış olan varmıdır. Veya yemek gene yesem ama fazla bir şekilde değil. Gaineride destek olarak kullansam.
Gainer içmesi gerçekten çok zor. Porsiyonu da çok fazla içmesi zor, bayıyor. Gainer alma alacaksan protein tozu al. Ama beslenme düzenin olmadıkça zaten işe yaramayacak bunlar. Kurtarıcı değil destekleyici. Günde 3000 kalori alman gerekiyorsa kilo almak için gainerden gelecek 700-1000 arası bir şey olur. Kalan 2000 yine yemek zorundasın. Kuruyemişleri gün içinde fazlaca tüketebilirsin hem sağlıklı olur. Yemesi de kolay

Gainer içmesi gerçekten çok zor. Porsiyonu da çok fazla içmesi zor, bayıyor. Gainer alma alacaksan protein tozu al. Ama beslenme düzenin olmadıkça zaten işe yaramayacak bunlar. Kurtarıcı değil destekleyici. Günde 3000 kalori alman gerekiyorsa kilo almak için gainerden gelecek 700-1000 arası bir şey olur. Kalan 2000 yine yemek zorundasın.
Yani gene alsam sıkıntı olmaz sanırım. Günlük 3000kaloriyi gainerden almaya çalışmak sanırım hata olur.

Yani gene alsam sıkıntı olmaz sanırım. Günlük 3000kaloriyi gainerden almaya çalışmak sanırım hata olur.
İçebilirsen helal olsun derim. Ancak cidden baya şekerli, sağlığına zarar vermesin dikkatli ol. Ben neden alma diyorum. Daha önce çok içtim keşke içmeseydim diyorum. O parayla istediğin kuruyemişi yersin.

İçebilirsen helal olsun derim. Ancak cidden baya şekerli, sağlığına zarar vermesin dikkatli ol. Ben neden alma diyorum. Daha önce çok içtim keşke içmeseydim diyorum. O parayla istediğin kuruyemişi yersin.
Keşke içmeseydim deme sebebin etki göstermemesimi, sağlık açısındanmı yoksa parasına değmemesimi.

Keşke içmeseydim deme sebebin etki göstermemesimi, sağlık açısındanmı yoksa parasına değmemesimi.
İçimi çok zor. Şekerli olduğu için şekerin çıkıyor hissediyorsun. Sağlık açısından kötü. Etki etmesinden yana sorun yok. Bunu içeceğine makarna yesen aynı şey. Parasına değmez artık. Ben alırken 160 lira falandı o zaman ucuzdu da şimdi değmez.

İçimi çok zor. Şekerli olduğu için şekerin çıkıyor hissediyorsun. Sağlık açısından kötü. Etki etmesinden yana sorun yok. Bunu içeceğine makarna yesen aynı şey. Parasına değmez artık. Ben alırken 160 lira falandı o zaman ucuzdu da şimdi değmez.
Eyw kral almak o zaman saçma diyosun. Ama bende harbiden yiyemiyorum yada çok fazla hareket ediyorum.

Ekran Resmi 2023-08-16 19.54.35.png

5 ölçek kullan diyor. 787 kalori. Bunu içmek çok zor. 5 kilosu 1230 tl. 25 gün gidiyor. Alınmaz içilmez. Makarna kuruyemiş yüklen. Evine tavuk al ye daha uygun.

Eyw kral almak o zaman saçma diyosun. Ama bende harbiden yiyemiyorum yada çok fazla hareket ediyorum.
Yemek yemiyorsan bu kurtuluş değil. Adam akıllı spor yapsan acıkırsın zaten. İştahın açılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,863
Üyeler
194,707
Son üye
Rafakksjeıdjdbeuxıks
Geri