Neler Yeni

Gainer almayı düşünüyorum

ReDanger

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

5 ölçek kullan diyor. 787 kalori. Bunu içmek çok zor. 5 kilosu 1230 TL. 25 gün gidiyor. Alınmaz içilmez. Makarna kuruyemiş yüklen. Evine tavuk al ye daha uygun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yemek yemiyorsan bu kurtuluş değil. Adam akıllı spor yapsan acıkırsın zaten. İştahın açılır.
Peki besin olarak ne önerirsin. Yanımda taşıyabileceğim kuruyemiş vs daha iyi olur bence. Her yerde yiyebilirim.

donanimci98

80+ Bronze
Peki besin olarak ne önerirsin. Yanımda taşıyabileceğim kuruyemiş vs daha iyi olur bence. Her yerde yiyebilirim.
Pilav makarna tavuk, kahvaltıda granola mısır gevreği falan yiyebilirsin(biraz şeker vardır tabi bunlarda ama başlangıçta çok sıkıntı olmaz), yulaf falan da olur. Kuruyemiş, muz bunlar yenebilir. Onun dışında ne bulursan ye geçir boğazdan tadını kaçırmadan tabi. İlk başlarda çok sorun olmaz.

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Yemek yiyemiyorsun, paran varsa al kullan, kilonu alırsın

Lyu5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berk Cavunt
Gainer, karbonhidrat ve biraz da protein açığı giderebilen ve ürünün markasına göre değişebilen çeşitli aminoasitlere sahip bir toz.
-Yemeklerin yanında ek gıda olarak kullanılır, sadece bunu kullanarak kilo almayı bekleme.
Ben de senin gibi kilo sıkıntısı çekiyordum(1.73 58 kiloydum), gainer kullandım 1-2 kilo faydasını gördüm ancak yorumda bahsettikleri gibi günlük 200gr 3kg gainer alırsan 15 gününü ancak karşılar ve çok pahalı. 200gr dan aldığın 800 kalori diğer yemeklerle de rahat alınır ancak sağladığı karbonhidrat 150-200gr civarlarında yanlış değilsem bunu karşılamak için biraz yemen lazım.
Kendimden örnek verecek olursam tavsiyem hiç gainerla uğraşma, 50kg iken kilo alman için alman gereken kalori oldukça düşük.
Gereksiz yere para harcamış olursun, bu açığı yemeklerle rahat giderirsin. Yemek yiyemiyorsan da en basit tavsiyem öğünleri böl, örneğin akşam yemeğinde 1 tabak pilav ve 1 tabak kuru fasulye var. Sen bunu bitiremiyorsan yarısını ye geceye de diğer yarısını ye. Zaman bol bir anda kendini yemekle tıkama aşırı doyduğundan bütün iştahını örseler. Ben böyle 58'den 63'e çıkabildim (çok zor kilo alan birisiyim, ektomorf yapılıyım)

ReDanger

80+ Bronze
Gainer, karbonhidrat ve biraz da protein açığı giderebilen ve ürünün markasına göre değişebilen çeşitli aminoasitlere sahip bir toz.
-Yemeklerin yanında ek gıda olarak kullanılır, sadece bunu kullanarak kilo almayı bekleme.
Ben de senin gibi kilo sıkıntısı çekiyordum(1.73 58 kiloydum), gainer kullandım 1-2 kilo faydasını gördüm ancak yorumda bahsettikleri gibi günlük 200gr 3kg gainer alırsan 15 gününü ancak karşılar ve çok pahalı. 200gr dan aldığın 800 kalori diğer yemeklerle de rahat alınır ancak sağladığı karbonhidrat 150-200gr civarlarında yanlış değilsem bunu karşılamak için biraz yemen lazım.
Kendimden örnek verecek olursam tavsiyem hiç gainerla uğraşma, 50kg iken kilo alman için alman gereken kalori oldukça düşük.
Gereksiz yere para harcamış olursun, bu açığı yemeklerle rahat giderirsin. Yemek yiyemiyorsan da en basit tavsiyem öğünleri böl, örneğin akşam yemeğinde 1 tabak pilav ve 1 tabak kuru fasulye var. Sen bunu bitiremiyorsan yarısını ye geceye de diğer yarısını ye. Zaman bol bir anda kendini yemekle tıkama aşırı doyduğundan bütün iştahını örseler. Ben böyle 58'den 63'e çıkabildim (çok zor kilo alan birisiyim, ektomorf yapılıyım)
Dedikleri uygulayacağım 1 ay boyunca ölçeceğim. Peki bu 1 ay boyunca kilo almak için haraket etmekten futboldan falan oynamayı bıraksam. 1 ay sonundada normal hayatım +fitness'e gitmek mantıklı olurmu.

Lyu5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berk Cavunt
Dedikleri uygulayacağım 1 ay boyunca ölçeceğim. Peki bu 1 ay boyunca kilo almak için haraket etmekten futboldan falan oynamayı bıraksam. 1 ay sonundada normal hayatım +fitness'e gitmek mantıklı olurmu.
Her türlü sporun kilo alman için zarardan çok yararı olur. Ben sporu 1 ay bıraktım, 3 kilo verdim. Sonra geri başladığımda efor sarfedip acıktırdığı için iştahımı geri kazandım. Yani sen sporuna devam et, iştahını açar ve aldığın kilonun yağdan çok kas olarak gelmesini sağlar.

ReDanger

80+ Bronze
Her türlü sporun kilo alman için zarardan çok yararı olur. Ben sporu 1 ay bıraktım, 3 kilo verdim. Sonra geri başladığımda efor sarfedip acıktırdığı için iştahımı geri kazandım. Yani sen sporuna devam et, iştahını açar ve aldığın kilonun yağdan çok kas olarak gelmesini sağlar.
Teşekkür ederim hocam. Dediklerinizi uygulayacağım. İyi akşamlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lyu5

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Boy 1.71. Doktora 3 4 kez gittim boyum eskiden baya kısyadı. 1.45 falandım 2 sene öncesine kadar. Sonra 1 sene sadece barfiks çekerek 26cm boy attım. Kiloyada sorun değil normal diyolar.
Hocam kilonuz bence o boya 65 olması lazım 50 az yemek yiyin hocam durmadan abur cubur vs. Yiyin durmadan istemeseniz bile yemek yiyin

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
O nasıl tavsiye öyle
E hocam ne diyebilirsinki arkadaş vücut yapmak istiyorum dememişki kilo almak istiyorum demiş bende 47kg felandım 1.75 boyda durmadan abur cubur yemek vs. yedim şimdi 75 kg yim

Rulep

80+ Gold
Çok pahalı da mecbur bende alacam gün içinde evde olmuyor o yüzden beslenemiyorum sadece öğünlerde eve gelip yemek yiyebiliyorum

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Furkan Demirtaş
E hocam ne diyebilirsinki arkadaş vücut yapmak istiyorum dememişki kilo almak istiyorum demiş bende 47kg felandım 1.75 boyda durmadan abur cubur yemek vs. yedim şimdi 75 kg yim
Tüm olay kiloyu almakta mı, ne şekilde sağlıklı mı sağlıksız mı alındığının önemi yok mu? Tavsiyenden o anlaşılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,404
Üyeler
164,135
Son üye
berkant123
Top Bottom