Ghosting oyun performansına etki eder mi??

Aliyılmaz

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
342
sizce ghosting cs go gibi oyunlarda performansa etki eder mi??

Aşırı Etki Etmez ama sensin falan çok yüksekse ordan oraya falan bakarsan biraz rahatsız olabilirsin ama çokta aşırı etmez

Hikayeli oyunda bile oyunu sana zehir ediyo csgo gibi rekabetçi bi oyunda kafayı yedirtir aşırı etki eder nasıl etmez :D

Hikayeli oyunda bile oyunu sana zehir ediyo csgo gibi rekabetçi bi oyunda kafayı yedirtir aşırı etki eder nasıl etmez :D
Biraz Haklısın Kanka bir tane excalibur monitör vardı 200hz onu kullanmıştım çok pis ghosting vardı hikayeli oyunları zehir ediyordu dediğin gibi ama cs de falan çok da olmadı olduda çok olmadı

Bence başka monitör kullanmadığınız için çünkü o monitör ghosting babası gibi bir şey
Hocam kullanmadığınız monitörle alakalı yorum yapmayın. Mesela bende kullanıyorum ve freesync kapalı olduğu zaman ghosting olmuyor, gayet de keyifli oynatıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam onu dicektim ghosting sıralamasında 1. g3 2. de o 200hzlik casper geliyor
O ghosting freesync açınca oluyor. Mesela onu açınca evet ghosting oluyor ve rahatsız ediyor.

Açmayınca sıkıntı yok bende. Ki ben bu tür şeylere takılan biriyim

Hocam kullanmadığınız monitörle alakalı yorum yapmayın. Mesela bende kullanıyorum ve freesync kapalı olduğu zaman ghosting olmuyor, gayet de keyifli oynatıyor?

O ghosting freesync açınca oluyor. Mesela onu açınca evet ghosting oluyor ve rahatsız ediyor.

Açmayınca sıkıntı yok bende. Ki ben bu tür şeylere takılan biriyim
Freesync kapatıp tepki süresi arttırmış oluyosun yine bir tık daha iyi olsa da ghosting gitmiyor hayatında başka monitör kullandın mı ?

Freesync kapatıp tepki süresi arttırmış oluyosun yine bir tık daha iyi olsa da ghosting gitmiyor hayatında başka monitör kullandın mı ?
Evet. Asus TUF VG249Q1R kullanıyorum çift monitör şeklinde, daha büyük diye g3 den oynuyorum oyunları. Freesync kapatınca ghosting farkedilmeyecek düzeydr azalıyor ve tepki süresinde aşırı bir artma olmuyor. Oluyordur illaki ama ben onu farketmiyorum mesela. Ghostingin azalması yetiyor.

Yani öyle bir abartıyorsunuz ki sanki hiç oyun oynatmıyor.

Evet. Asus TUF VG249Q1R kullanıyorum çift monitör şeklinde, daha büyük diye g3 den oynuyorum oyunları. Freesync kapatınca ghosting farkedilmeyecek düzeydr azalıyor ve tepki süresinde aşırı bir artma olmuyor. Oluyordur illaki ama ben onu farketmiyorum mesela. Ghostingin azalması yetiyor.

Yani öyle bir abartıyorsunuz ki sanki hiç oyun oynatmıyor.
G3 ü bedava verirlerse kullanırsın onun dışında para verip alınacak model değil. VA panel dizi film yayın izlemek için ideal hikayeli oyun oynuyorsan da işini görür ama rekabetçi oyunlarda iş görmez. Testleri her yerde var daha profesyonel test sonuçlarına bakmak istersen linkten bakabilirsin. Vasat monitör savunmaya gerek yok.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
G3 ü bedava verirlerse kullanırsın onun dışında para verip alınacak model değil. VA panel dizi film yayın izlemek için ideal hikayeli oyun oynuyorsan da işini görür ama rekabetçi oyunlarda iş görmez. Testleri her yerde var daha profesyonel test sonuçlarına bakmak istersen linkten bakabilirsin. Vasat monitör savunmaya gerek yok.
"Bedava verirlerse kullanırsın🤓" o kadar güldüm ki buna. VA panel rekabetçi oyunlarda iş görmez ne demek? Hayatımda bunu söyleyecek kadar cahil bir insanla muhattap olmadım daha önce. Üst seviye VA panellerden haberin yok sanırım. G3 onlardan biri değil tabi ama gayet te rekabetçide iş görüyor. Vasat falan değil bana göre. Hani başka monitörüm olmasa ben öyle sanıyorum herhalde diye hak vericem sana. Bir monitörü eleştirmek için deneyimlemiş olman lazım. Diyelim ki rekabetçi oyunlarda gerçekten çok sıkıntılı. Bu onu yine vasat yapmaz? Adam belki alacak hikayeli oyun oynayacak video dizi izleyecek? Piyasada ne gamepowerlar ne spardoxlar saçma sapan monitörler var. Bu mu en vasatı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,658
Üyeler
185,144
Son üye
alisami_0
Geri