Neler Yeni

Ghosting oyun performansına etki eder mi??

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Hikayeli oyunda bile oyunu sana zehir ediyo csgo gibi rekabetçi bi oyunda kafayı yedirtir aşırı etki eder nasıl etmez :D

Roscoyt

80+
Hikayeli oyunda bile oyunu sana zehir ediyo csgo gibi rekabetçi bi oyunda kafayı yedirtir aşırı etki eder nasıl etmez :D
Biraz Haklısın Kanka bir tane excalibur monitör vardı 200hz onu kullanmıştım çok pis ghosting vardı hikayeli oyunları zehir ediyordu dediğin gibi ama cs de falan çok da olmadı olduda çok olmadı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Biraz Haklısın Kanka bir tane excalibur monitör vardı 200hz onu kullanmıştım çok pis ghosting vardı hikayeli oyunları zehir ediyordu dediğin gibi ama cs de falan çok da olmadı olduda çok olmadı
Tam onu dicektim ghosting sıralamasında 1. g3 2. de o 200hzlik casper geliyor

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
Bence başka monitör kullanmadığınız için çünkü o monitör ghosting babası gibi bir şey
Hocam kullanmadığınız monitörle alakalı yorum yapmayın. Mesela bende kullanıyorum ve freesync kapalı olduğu zaman ghosting olmuyor, gayet de keyifli oynatıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam onu dicektim ghosting sıralamasında 1. g3 2. de o 200hzlik casper geliyor
O ghosting freesync açınca oluyor. Mesela onu açınca evet ghosting oluyor ve rahatsız ediyor.

Açmayınca sıkıntı yok bende. Ki ben bu tür şeylere takılan biriyim

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Hocam kullanmadığınız monitörle alakalı yorum yapmayın. Mesela bende kullanıyorum ve freesync kapalı olduğu zaman ghosting olmuyor, gayet de keyifli oynatıyor?

O ghosting freesync açınca oluyor. Mesela onu açınca evet ghosting oluyor ve rahatsız ediyor.

Açmayınca sıkıntı yok bende. Ki ben bu tür şeylere takılan biriyim
Freesync kapatıp tepki süresi arttırmış oluyosun yine bir tık daha iyi olsa da ghosting gitmiyor hayatında başka monitör kullandın mı ?

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
Freesync kapatıp tepki süresi arttırmış oluyosun yine bir tık daha iyi olsa da ghosting gitmiyor hayatında başka monitör kullandın mı ?
Evet. Asus TUF VG249Q1R kullanıyorum çift monitör şeklinde, daha büyük diye g3 den oynuyorum oyunları. Freesync kapatınca ghosting farkedilmeyecek düzeydr azalıyor ve tepki süresinde aşırı bir artma olmuyor. Oluyordur illaki ama ben onu farketmiyorum mesela. Ghostingin azalması yetiyor.

Yani öyle bir abartıyorsunuz ki sanki hiç oyun oynatmıyor.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Evet. Asus TUF VG249Q1R kullanıyorum çift monitör şeklinde, daha büyük diye g3 den oynuyorum oyunları. Freesync kapatınca ghosting farkedilmeyecek düzeydr azalıyor ve tepki süresinde aşırı bir artma olmuyor. Oluyordur illaki ama ben onu farketmiyorum mesela. Ghostingin azalması yetiyor.

Yani öyle bir abartıyorsunuz ki sanki hiç oyun oynatmıyor.
G3 ü bedava verirlerse kullanırsın onun dışında para verip alınacak model değil. VA panel dizi film yayın izlemek için ideal hikayeli oyun oynuyorsan da işini görür ama rekabetçi oyunlarda iş görmez. Testleri her yerde var daha profesyonel test sonuçlarına bakmak istersen linkten bakabilirsin. Vasat monitör savunmaya gerek yok.

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
G3 ü bedava verirlerse kullanırsın onun dışında para verip alınacak model değil. VA panel dizi film yayın izlemek için ideal hikayeli oyun oynuyorsan da işini görür ama rekabetçi oyunlarda iş görmez. Testleri her yerde var daha profesyonel test sonuçlarına bakmak istersen linkten bakabilirsin. Vasat monitör savunmaya gerek yok.
"Bedava verirlerse kullanırsın🤓" o kadar güldüm ki buna. VA panel rekabetçi oyunlarda iş görmez ne demek? Hayatımda bunu söyleyecek kadar cahil bir insanla muhattap olmadım daha önce. Üst seviye VA panellerden haberin yok sanırım. G3 onlardan biri değil tabi ama gayet te rekabetçide iş görüyor. Vasat falan değil bana göre. Hani başka monitörüm olmasa ben öyle sanıyorum herhalde diye hak vericem sana. Bir monitörü eleştirmek için deneyimlemiş olman lazım. Diyelim ki rekabetçi oyunlarda gerçekten çok sıkıntılı. Bu onu yine vasat yapmaz? Adam belki alacak hikayeli oyun oynayacak video dizi izleyecek? Piyasada ne gamepowerlar ne spardoxlar saçma sapan monitörler var. Bu mu en vasatı?

Top Bottom