KABLOSUZ %60 - MİNİ KLAVYE ÖNERİSİ

shqiptar3

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar, csgo oynuyorum ve masamı küçülteceğim için mini bir klavye arıyorum logitech'lere baktığımda çok uçuk fiyatlar var wireless klavyede apex mini'de 5000 tl gibi bir fiyatı var.
Csgo için yanlış bilmiyorsam red switch kullanılıyor sanırım bana mini kablosuz hızlı bir klavye önerebilir misiniz? apex logitech'ten gecikme ve hız konusunda geri kalmıyacak fiyat performans bir mini klavye.
Önerilerinizi bekliyorum.

Zaten o gecikmeler mikron seviyede olduğu için farkı hissedemezsin amazondan veya bangooddan 1-1.5K arası yakın performansı alabileceğin modelleri bulabilirsin

Zaten o gecikmeler mikron seviyede olduğu için farkı hissedemezsin amazondan veya bangooddan 1-1.5K arası yakın performansı alabileceğin modelleri bulabilirsin
Doğrudur bende çinden ve amazondan buluyorum ama hiç bilmediğim markalar kullanmadımda, söylediğin fiyat aralığında çok klavye var ama hangisi daha kaliteli hangisi uzun ömürlü olur bilmediğimden kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum 1 kere aliyim en güzelini aliyim.

Asus Rog Falchion Wireless tavsiye ederim.

1-2k arası olsa beni zorlamaz 3.2k yerine 5 verir apex alırım uyguna güzel bir tane arıyorum
3.2 ile 5 arasında dağlar var hocam😅

Redragon K631 Pro Wireless bakabilirsiniz. Falchion'dan önceki klavyemdi, gayet memnundum.

Merhabalar, csgo oynuyorum ve masamı küçülteceğim için mini bir klavye arıyorum logitech'lere baktığımda çok uçuk fiyatlar var wireless klavyede apex mini'de 5000 TL gibi bir fiyatı var.
Csgo için yanlış bilmiyorsam red switch kullanılıyor sanırım bana mini kablosuz hızlı bir klavye önerebilir misiniz? apex logitech'ten gecikme ve hız konusunda geri kalmıyacak fiyat performans bir mini klavye.
Önerilerinizi bekliyorum.
Bende brown switch hali var 3 gündür kullanıyorum aşırı memnunum
piyasada ki en f/p klavye
görüntüsü de orda göründüğünden çok daha iyi
Gateron G Pro switch'in istediğiniz rengini alabilirsiniz beyaz olanda bir tek red kalmış siyahta silver falan da var

Edit: şimdi baktım siyahın diğer versiyonunda yellow switch var onu kesinlikle öneririm basım hissiyatı çok iyi

Bende brown switch hali var 3 gündür kullanıyorum aşırı memnunum
piyasada ki en f/p klavye
görüntüsü de orda göründüğünden çok daha iyi
Gateron G Pro switch'in istediğiniz rengini alabilirsiniz beyaz olanda bir tek red kalmış siyahta silver falan da var

Edit: şimdi baktım siyahın diğer versiyonunda yellow switch var onu kesinlikle öneririm basım hissiyatı çok iyi
Hocam hala kullanıyor musunuz ve memnun musunuz

Geri