TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,571
Devletim tr de üretilen ve montajlanan diye yaptığı için bizim hayaller siyah poşette olsun usta
Son düzenleme:
değer tabikide 14pro daha iyiArkadaşlar 14 mu 14 pro mu daha iyi sizce aradaki fiyat farkına değer mi ÖTV indirimi ile ?
anlamadığım bişey var bu sene iphone 14 serisi s23 serisi karşısında fena ezildi satışlar konusunda demiyorum özellikler kamera vs fanboyluk yapıpda iphone daha iyi demeyin tüm veriler ortada niye iphone tercih ediyosunuz haladeğer tabikide 14pro daha iyi
Anlatamazsın dostum çeneni yorma.değer tabikide 14pro daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anlamadığım bişey var bu sene iphone 14 serisi s23 serisi karşısında fena ezildi satışlar konusunda demiyorum özellikler kamera vs fanboyluk yapıpda iphone daha iyi demeyin tüm veriler ortada niye iphone tercih ediyosunuz hala
proArkadaşlar 14 mu 14 pro mu daha iyi sizce aradaki fiyat farkına değer mi ÖTV indirimi ile ?
Cadının elması işte. İlla ısırık alınacakdeğer tabikide 14pro daha iyi
anlamadığım bişey var bu sene iphone 14 serisi s23 serisi karşısında fena ezildi satışlar konusunda demiyorum özellikler kamera vs fanboyluk yapıpda iphone daha iyi demeyin tüm veriler ortada niye iphone tercih ediyosunuz hala
retmi daha iyi değil mi ucuz daAnlatamazsın dostum çeneni yorma.
Yok hocam s3 mini daha iyi ve çok ucuz .retmi daha iyi değil mi ucuz da
şöyle ki yıllardır android kullanıyorum 2. yıldan itibaren androidler kullanılmaz hale gelmeye başlıyordeğer tabikide 14pro daha iyi
retmi ne reis okadarda değil iphhone 14 çok güzel telefondur demek istediğimi anlamadın senretmi daha iyi değil mi ucuz da
Retmi alirsin knk 2 sene kullanir sonra turşu yaparsin iphone alirsin 7 8 sene kullanirsinretmi daha iyi değil mi ucuz da
ikisinde de tiktok var. hem de retmi ekranları daha büyük. 50 megapilksel kamerası da var. iphonedan çokYok hocam m14 daha iyi ve çok ucuz .
7 senelik telefon mu kullanacamRetmi alirsin knk 2 sene kullanir sonra turşu yaparsin iphone alirsin 7 8 sene kullanirsin
MP ile kamera ölçüyorsan vay haline.ikisinde de tiktok var. hem de retmi ekranları daha büyük. 50 megapilksel kamerası da var. iphonedan çok
7 senelik telefon mu kullanacam