Öneri Prison Break İzlenir mi?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,340
2 ay önce Sons of Anarchy ve Prison Break arasından SOA seçmiştim. Şu anda 5.sezondayım bayıldım diziye en sevdiğim dizi oldu. Yakında bitecek. Prison Break izlenir mi? Sarar mı? Aynı türdeler Suç, Dram, Aksiyon

İzlenir sarar ama sadece ilk hapishane kısmı bence sezon olarak bilmiyorum. Aşırı abartılan bi dizi bemce. Hayatında üç beş fizi izleyip abi prison brake yiha diyenlerin abarttığı dizi bence. Ama vakit geçirir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
4. sezonun sonundayım ilk sezon çok iyiydi 2 güzeldi 3 hafiften baymaya başladı 4te artık senaristlerin biraz abarttığını düşünüyorum ama bana sorarsan yine de izlenir şuan baysa bile arka arkaya 3-4 bölüm izlerim

2 ay önce Sons of Anarchy ve Prison Break arasından SOA seçmiştim. Şu anda 5.sezondayım bayıldım diziye en sevdiğim dizi oldu. Yakında bitecek. Prison Break izlenir mi? Sarar mı? Aynı türdeler Suç, Dram, Aksiyon
Prison break hikayesi güzel bir dizi en iyi sezonu ilk sezonudur. İlk sezon o kadar başarılıki benim diyen dizilere taş çıkartır diye düşünüyorum.

• Beğen
Sarar güzel dizi ancak son sezonlara doğru çok saçmalıyorlar ilerlediği zaman özellikle 5.sezon tam bir REZALET.

• Beğen
4. sezonun sonundayım ilk sezon çok iyiydi 2 güzeldi 3 hafiften baymaya başladı 4te artık senaristlerin biraz abarttığını düşünüyorum ama bana sorarsan yine de izlenir şuan baysa bile arka arkaya 3-4 bölüm izlerim
2009 gibi ara verip son sezon 2017'de çekilmiş çok istek mi vardı anlamadım

üstteki arkadaşın dediği gibi ben bi tık abartı olduğunu düşünüyorum bu arada ama keyifli izlemesi

5. sezon yani sonradan çekilen hariç çok ama çok güzel bir dizidir. 5. sezonu direkt hiç izleme

• Beğen
İlk sezon iyi. Ama sonraki sezonları bayıyor.

• Beğen
İlk 3 sezon efsane net izlenir.

• Beğen
4.sezon biraz sıkıcı ama sonuna kadar izle çünkü final sezonu. 5.sezon istek üzerine çıktı güzel ama biraz eksik bitirdiler

• Beğen
Geri