Forza Horizon 4 Alinir mi ?

Bor4

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
404
100 lira ucuz geldi ultimate edition icin yaris oyunlari pek sevmiyorum daha once series sde gamepass ile fh5 oynarken fh oyunlarini ultra grafik yuksek cozunurlukte oynamak hayalimdi fh4 atmosferi grafikleri 5 den daha cok icine cekti klavye mouse ile oynayacagim alinir mi ?

alınır dün konu açan sen miydin bilmiyorum ama pcmi pazar gecesinden beri kullanıyorum 4 günde 24 saat oynamışım baya sarıyor ama arkadaşın yoksa erken üzebilir.

alınır dün konu açan sen miydin bilmiyorum ama pcmi pazar gecesinden beri kullanıyorum 4 günde 24 saat oynamışım baya sarıyor ama arkadaşın yoksa erken üzebilir.
Bendim evet sen ultimate mi aldin hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Korsan, Bill i bili kazanmasın.
Milleti şaşı ile iyi kazıkladı.
Hocam demek istediginizi anlayamadim

Gamepass al knk,forza horizon 5 de var
gp sevmiyorum yarışta pek sevmiyorum sevsem 5 alırdım sadece fh4 atmosferi ve grafikleri ile 5 den ilgimi çekti ultimate edition ucuz olmasıda cabası açıp 3-5 modifiye yapıp gezip araç deneyip bırakırım

gp sevmiyorum yarışta pek sevmiyorum sevsem 5 alırdım sadece fh4 atmosferi ve grafikleri ile 5 den ilgimi çekti ultimate edition ucuz olmasıda cabası açıp 3-5 modifiye yapıp gezip araç deneyip bırakırım
Gamepass daha mantıklı ama sen bilirsin

Gamepass daha mantıklı ama sen bilirsin
kanka gamepass kullanmayı sevmiyorum steamde kütüphanem var oyun oynayacaksam almayı seviyorum kiralamayı değil bende biliyorum gamepass var herşeyin altına gamepass yazmayın artık

100 lira ucuz geldi ultimate edition icin yaris oyunlari pek sevmiyorum daha once series sde gamepass ile fh5 oynarken fh oyunlarini ultra grafik yuksek cozunurlukte oynamak hayalimdi fh4 atmosferi grafikleri 5 den daha cok icine cekti klavye mouse ile oynayacagim alinir mi ?
gamepad varsa keyifli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,794
Üyeler
195,460
Son üye
DirenMetin2
Geri